Přejít na obsah

JMB

Členové_50
  • Příspěvky

    281
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

JMB's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Prodám Seiko 5 Sport SNZH55 Originální balení, dva dílky náramku navíc. Nové stěžejky. Pár let mi ležely v šuplíku. Stav dobrý, náramek málo nošený, byly spíš na NATO. Vlásečnicový škrábanec na 8h sklíčka. Cena 4.000Kč., osobní předání Praha nebo zásilkovna.
  2. AKS-74U jsem měl, střílí to na 50m na mířidla úplně rozumně, na 100m už vadí krátká záměrná, ale když na to dáš kolimátor, tak i na 100m se dá v pohodě slušně trefovat.
  3. Georgeisin: Garantuju ti, že sellier bellot Standard .22 LR je podzvuková i z dlouhého laufu jako má třeba CZ452... Z krátkejch laufů je všechno hlasitější a jde i o amplitudu zvuku, ne jenom o samotné decibely. Když jsem používal klasické subsoniky, taky mi přišly tišší.
  4. Lenin: Kup jich víc, víš jak pak stoupnou v ceně?
  5. Nosím full size 6 let... 1911, GP K-100, CZ-75 a pak zase 1911... Záleží na člověku... Většinou vnitřní pouzdro, pak asi 2 roky vnější. Opasek 2 vrstvy nylonu napuštěného pryskyřicí... Dost to pomáhá a odlehčí to zádům. Pouzdra vždy a jenom kydex.
  6. No, prachy poslala, ale bez poštovného... No, uvidím, z posláním foťáku zpátky asi nebudu spěchat.
  7. Dobrý no, prodejci jsem napsal, tak uvidíme... Jak dostat prachy za to, že to posílám zpátky? Přecejenom do anglie to bude aspoň za 500...
  8. Máte někdo zkušenosti s řešením vrácení zboží a peněz z eBay? Dorazil mi foťák, ale blbě mu měří expozimetr, takže jsem napsal prodejci, že chci prachy zpátky a že mu to pošlo. Co dělat, když se bude cukat?
  9. Já se na zkoušku učil rozebrat 75 a 82/83 a strčili mi CZ-50, kterou jsem znal jen z obrázků, ale zmáklo se to
  10. Ivan: AKM+ruský vojenský kolimátor a máš vystaráno. Vz.58 je fajn, ale sypat do ní peníze nemá smysl. AR je také dobrá, pokud chceš 5.56, nespolehlivost je takový mýtus, ty od kvalitní výrobců, co dělají i armádní kusy jsou dobré.
  11. Guzmic: Jestli můžu radit, tak první ten zbroják
  12. Gandalf: Měl jsem MK.7 full size, kamarád má teď novější MK.12 taky full size. Obojí výborné zbraně, takřka absolutně spolehlivé, velmi nízký vnímaný zpětný ráz a zdvih hlavně oproti jiným pistolím.
  13. Hotové magisterské státnice. Tak hurá najít nějakou práci aby bylo na hodinky
  14. Taky trezor Jinova, nákup jsem domluvil tady přes forum. Velkej s certifikátem na 10 kousků. Chudáci pánové, co to dovezli se docela zapotili, když mi to nesli do patra do pracovny
  15. Jo, podle mě je to vlastností toho diapozitivu, však je to taky film za pár korun od Lomography vyráběný někde v Číně. Na moje experimenty to stačí, původně jsem ho chtěl nechat vyvolat cross processem.
×
×
  • Vytvořit...