Přejít na obsah

zbuddy

Členové_50
  • Příspěvky

    820
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli zbuddy

  • Datum narození 27.4.1963

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Kladno
  • Fanoušek značky
    Citizen, Seiko, Omega, (TAG) Heuer, Longines, Junghans, Prim, Festina
    titan, solar, RC

Návštěvy profilu

3 047 zobrazení profilu

zbuddy's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Díky moc, já to nehoním a nyní navíc vidím, co to je za práci. Velký respekt!
  2. Chápu. A zadní blatník je důležitější.
  3. Při Tvé postavě se podívej na MIBO, to jsou držáky a velkou kolobku si u nich vybereš.
  4. Tak je to správně, tak to to má být. Dovolte mi odejít.
  5. Nemám s ní zkušenost, ale být Tebou, tak bych zkusil rovnou tuto limitovanou edici s náboji Shimano apod. https://kolasport.cz/100149-tour Ale mám zkušenost se Schwalbe Black Jack, které jsem si nechal dát na svého Mastra v bláhové představě, že s ní budu jezdit i po kladenských lesích. Kvůli udržení tempa s rodinou na kole a Wolferovi jsem přezul na Schwalbe Marathon Plus.
  6. Proč nemáš na černém Trexxu přední blatník?
  7. Bývalé NDR je rájem pro nás inlinisty, cyklisty a koloběžkáře díky množství a kvalitě stezek a silnic, malému provozu a slušným řidičům. V mládí jsem tam jezdil k moři a netušil jsem, jak jsme opovrhovali tou jejich placatou krajinou, že ve středním a snad i pozdním věku tam budu provozovat výše uvedené činnosti, užívat si tu krajinu a pít rád místní pivo...A dávat si výborné zmrzliny.
  8. Ivane, estetika je věc názoru, ale ten zbytek se týká geometrie a ergonomie. Stát vpředu a odrážet se, to je opravdu styl paní radová. Podívej se na nějaká videa, jak se má jezdit a jaké děláš chyby. Ty máš velkou skládací Kostku, ta má samozřejmě delší nášlap, než koloběžka 16*16. Ten náběh vpředu je dobrý při případném škrtnutí spodku, navíc je nášlap pevnější (potvrdí nějaký strojař). Já sice nemám tento typ, ale K-5, babičku tohoto typu. Káčka jsou prostě klasika a srdcovka. A to, že jsou Jäkly děravé, má výhodu, že případnou vodu vyliješ, jak říká Petr Vavruša. Kostky měly dřív problém, že se do zazátkovaných trubek dostávala voda, což není dobré. Nyní pokud si dobře vzpomínám dělají trubky s povrchovou úpravou vnitřku. Toto dělají i někteří výrobci ocelových kol. Problém s délkou nášlapu mají majitelé ploutví třeba i na Kicbike, musí je ve sjezdech za sebe dávat šikmo.
  9. Mně to přeložil translator jako "nesrovnalosti hodina"
  10. Máš ten překlad ověřen? Samostatná slova mi google translator přeloží, ale společně ne. Ani na netu mi toto spojení nevyskočilo.
  11. To mi připomíná bývalého kolegu, který říkal: "mám ho krátkýho, ale zato tenkýho" :-).
  12. Asi to bude chtít užší řídítka a dětské páčky. I když se na stránkách výrobce píše, že ty brzdy Alhonga lze přizpůsobit dětem - asi záleží na délce prstů.
  13. Nevím, komu to píšeš, já to vím. Ty mu to zbastlíš?
  14. Ale když chceš Káčko 16*16 a nikdo Ti ho nezbastlí, musíš koupit Frienda: https://www.kolobezk...lobezka-friend/
×
×
  • Vytvořit...