Přejít na obsah

Tes

Členové
  • Příspěvky

    29
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Tes's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Já před časem našel toto: https://www.4camping.cz/p/jednorazovy-ekologicky-gril-casus-grill/ a musím říct, že to funguje bezvadně. Vyzkoušeno letos v zimě na sněhu. Klobásy to zvládlo ugrilovat i když bylo pod nulou. Vzhledem k tomu, jak dobře funguje tepelná izolace samotného ohniště, může ten grill stát kdekoli. Na provozní teplotu rozpálené během okamžiku.
  2. Tes

    GA-2100-1A1ER

    Tak už jsou taky doma. Jako “pracovní hodinky”. Váhal jsem mezi černou variantou a bílými indexy. Zvítězila druhá varianta kvůli čitelnosti. A zatím myslím, že jsem udělal dobře. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Kupoval jsem od Mirka hodinky. Bezvadná a příjemná domluva, dokonce osobní doručení hodinek až ke mě do práce. Naprostá spokojenost. Doporučuju!
  4. Tyhle bronzovky jsou prostě nádherné. Sám o nich uvažuju. Blahopřeju.
  5. Koukal jsem na jejich web a chystají Moany v bronzu. Podle mě jedny z nejhezčích. MOANA PACIFIC WATERMAN BRONZE:
  6. Tes

    www.azwatch.cz

    Myslím, že potvrzení faktu, že má nějaký obchod vysokou kvalitu služeb dlouhodobě, jistou vypovídací hodnotu má.
  7. Tes

    www.azwatch.cz

    Kupoval jsem u nich sice už před léty, ale maximální spokojenost.
  8. Tak tyhle hodinky už mám skoro 8 let. Za tu dobu už toho zažily dost. Aktuální stav: Vzhledem k tomu, že je nosím nonstop, tak nějaké rázy zažily a aktuálně se mírně předchází. Po asi 5 letech se začala odlupovat červená barva ze zářezu korunky a před měsícem vypadla lumitečka z pyramidy. Poškrábané sklíčko jsem jednou asi po třech letech měnil, ale škrábance na druhém jsem už neřešil. Jinak absolutní spokojenost. Vzhledem k tvaru pouzdra jsou to nejpohodlnější hodinky co jsem kdy nosil. Často zapomenu, že je mám na ruce. Pyramida se mi nikdy neomrzela, spíš naopak. Budu ji muset co nejdříve dát zase dokupy, protože bez té lumitečky vypadá tak trochu smutně. Po letech nošení je barva z horní hrany pyramidy oleštěná na kov, ale to beru jako součást patiny, dojem mi to neruší. Luminiscence pořád super. Čekal jsem že bude stárnout rychleji, ale drží. Tak asi tak.
  9. Já to mám: na normální nošení jedny (vytížené na 99,9%). A pak jedny tenké oblekovky a jedny cibule pro výjimečné příležitosti.
  10. Tes

    Alpina E-strap

    Před časem mě zaujalo řešení od Alpiny: https://alpinawatches.com/e-strap/ Chytrý čip na řemenu. Na stejném standardu a snad i stejné aplikaci dělá to samé ještě Frederique Constant. Čekal jsem, jestli se k tomu někde neobjeví větší recenze, ale našel jsem jen obecné články z doby uvedení. Nemáte někdo s tímhle řešením osobní zkušenost? Díky.
  11. Tes

    Káva

    ApeCafe můžu taky jen doporučit. Výborný poměr cena výkon a tak rok dva zpátky začali prodávat i různé speciality. Beru od nich kávu snad 7 let.
  12. Zkoušel jsem kromě břitvy všechno a skončil jsem u žiletek. K tomu štětka z jezevce a obyčejný krém v mističce. A kamenec. Mám velmi citlivou pleť a žiletkou v ručním strojku se oholím nejšetrněji. Holím se 3x týdně.
  13. Tes

    LÜM-TEC M54 Bronze

    Mě se moc líbí M53 s černým cifrem. Netušíte někdo, jak je to s odolností toho "sochařského" bronzu? A jak je snášenlivý na ruce? Jinak se mi myšlenka "stárnoucích" hodinek moc líbí.
  14. Tes

    Seiko SKZ*

    Mám je od konce srpna a jsem z nich nadšený ještě teď. Pyramida mi k nim prostě sedí. Jsou tak pohodlné na ruce, že jsou to moje první hodinky, se kterýma i spím. Řeším teď úplně stejný problém - jaký řemen k nim. Ten karbon je moc pěkný, taky jsem uvažoval o červeném prošití. Pak jsem si ale uvědomil, že se mi na stargatech líbí ještě dva detaily: červená na minutovce a korunce. Červené prošití by asi tenhle detail v jinak černobílé kombinaci potlačilo. Takže teď hledám sportovně vypadající černý řemen s bílým prošitím.
  15. Na kvalitu kávy má vliv spousta věcí a pressomat je jen jeden článek v řetězci. U sebe jsem největší posun v kvalitě zaregistroval ne po nákupu pressomatu ale potom, co jsem si pořídil dobrý mlýnek s klasickými mlecími kameny a začal kupovat kvalitní a hlavně čerstvě praženou kávu (nakupuju na primacafe.cz). Na všechny balené mleté kávy byť sebevěhlasnějších značek jsem se vykašlal a zatím toho rozhodně nelituju. Jinak je pravda, že skvělou kávu dostanete i z moka konvičky nebo z frenchpressu a to za zlomek investice do pressomatu. Zvlášť moka konvičku občas vytáhnu a káva z ní mi moc chutná. Faktem je, že pokud někdo chce kupovat poloprofi mašinu za 10, 20 a více tisíc a dávat do ní mleté kafe ze supermarketu, je to jako by si vzal ke zlatým oblekovkám NATO strap.
×
×
  • Vytvořit...