Přejít na obsah

siska

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

siska's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jsou krásný, ještě že jsi počkal a hned nekoupil ty první seika.Teď máš fakt pořádný hodinky Obrovská gratulace
  2. Jak to dopadlo ? Koupil jsem hodinky Stowa-jsou fakt moc pěkný. Hodinky posloužily jako dárek, a udělaly bratrovi obrovskou radost.
  3. Ahoj, rozhoduji se už pěkně dlouho mezi Stowa Seatime a Archimede Sport Taucher. Na netu už jsem prolezl všechno možný, ale stále se nemohu rozhodnout. Navíc jsou všude jen profi fotky, a žádný reálný.Pokud náhodou někdo tyto hodinky má,tak bych chtěl poprosit, jestli by sem nějaký fotky na ruce nedal. A pokud Vás napadne nějaká jiná varianta divers hodinek do 700 euro, tak si rád nechám poradit. Díky Petr Stowa Seatime Archimede Sport Taucher
  4. Mám tyto hodinky asi měsíc, a už se mi podařílo odřít sklíčko . Chci se zeptat jestli někdo ze zdejších členů sklíčko dokáže vyměnit, nejlépe za safírové (a kolik by to asi stálo). Pamatuji si, že se tady měnilo sklíčko na samurajích, ale SUMA jsem nikde nenašel.
  5. Můžu se tě prosím zeptat jaký máš obvod zápěstí. Moje zápěstí má obvod asi 20 cm, a bojím se, že ten tah bude malý.
  6. Včera večer jsem napsal Higuchimu, a objednal jsi černý "suma". Až dorazí, dám vědět jak to s tím datem mám já,a udělám pár fotek. Už se na ně moc těším.
  7. Chci si pořídit tyto hodinky,ale když jem viděl některé fotky na internetu,zdálo se mi že, datum není přímo ve středu výřezu. Je to jen můj blbý pocit? Budou to mé první mechaniky, tak chci aby byly perfektní.
×
×
  • Vytvořit...