Přejít na obsah

crus1971

Členové
  • Příspěvky

    46
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli crus1971

  • Datum narození 6.3.1971

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Vrané nad Vltavou

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

crus1971's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Asi budu mimo dětské téma, ale dnes mě moc potěšil pan hodinář ze servisu pana Hanáka z Brna. Posílal jsem jim e-mail se žádostí na drobný servis (kalibrace subciferníku) a odpověděli mi, ať jim zavolám. Pan hodinář mě po té po telefonu navigoval a subciferník jsem si dle jeho návodu zkalibroval sám. A přitom mě klidně mohli nechat hodinky poslat a naúčtovat servis. Opravdu palec nahoru za takový přístup.
  2. Přiznal se pouze k tomu posunu data, u kterého byl v podstatě přistižen, jinak z tři a půl letého dítěte přiznání prostě nevytlačíš Ale od doby, co dávám hodinky na vyšší poličku se hodinky neodchýlily, a to ani dva pátky za sebou Ale abych nechal akta X otevřená, teď jsem dva pátky za sebou nebyl v Berouně na tréningu Edit: dorazily mi quartzové Certiny, tak příští pátek vezmu do Berouna oboje, abych vyloučil přítomnost mimozemské civilizace
  3. Zakoupeny Certiny, rychlé odeslání, skvělá komunikace. Mohu jen doporučit
  4. Jojo, moje chyba, že jsem to nejdříve neosvětlil zde. Důvod proč jsem zde tuto "anomálii" poptával byl právě proto, že jsem chtěl Trasery dát k prodeji, ale nevěděl jsem, jestli nejsou nějak poškozené a tak jsem je nechtěl do inzerce před prověřením dát. A když jsem zjistil, že anomálie je pouze můj mladší synek, tak jsem je s klidným srdcem dal do inzerce a nenapadlo mě, že by to mohlo mít i opačný efekt.
  5. Tak jen pro osvětlení Traser Akt X. Nevěřil jsem tomu a netušil, že je to vůbec možné, ale po pokusu se zahřátím na sluníčku, kdy se nic nestalo, jsem na to v neděli přišel, když jsem měl pro změnu posunuté datum Jak Radek výše psal, děti jsou občas pěkní šotci. Prostě si s nima chodil hrát mladší synek jen jsem nezjistil jak to udělal. Okamžitě se přiznal, protože posunout datum už žádný magnet nedokáže, tak jsem na něj udeřil a zároveň mu poděkoval, že ze mně udělal před chrono národem blbce.
  6. Tak po dnešním pokusu, kdy jsem hodinky nechal na přímém slunci, že byly opravdu horké a po té zkontroloval odchylku, která byla nulová, začínám věřit, že se na tom hřišti opravdu v některém místě vyskytuje silnější magnetické pole. Tak nezbývá, než počkat do příštího pátku a pak sledovat přímo na místě
  7. Synkovi bych je na hraní nepůjčil A hlavně byl v tu dobu na hřišti. To, že by tam mohla být slabší baterka, které teplo nesvědčí, mě taky napadlo, ale hodinky jsou 3 neděle staré (jedině, že by ležely v Traseru dlouho na skladě). Pak je ještě možnost, že na Berounském hřišti je podobné geomagnetické pole stejně jako tuším někde v Itálii, kde se zpožďují všechny hodinky Zkusím udělat doma na zahradě pokus na přímém slunci a uvidím.
  8. To jsem ověřoval ještě za pomocí času v iPhone. Ten se pokaždé +-1 vteřina shodoval se všemi hodinkami a v obou výše zmíněných pátečních případech se telefon i rádiem řízené hodinky shodly, pouze Trasery byly odchýlené.
  9. No mně to přijde divné, že celý týden jsou v pořádku (neříkám, že neujedou o nějakou desetinu), ale již 2x za téměř stejných podmínek se za dvě hodiny odchýlily o 10 až 20 vteřin. Asi nemají rádi pátek nebo fotbal.
  10. Ahoj, nejsem moc odborník a tak se raději zeptám. Cca před 3-mi týdny jsem zakoupil nové hodinky Traser. Seřídil jsem je podle rádiem řízených hodin a celý týden šly na chlup přesně. Až minulý pátek, když bylo 28 stupňů, jsem šel se synem na fotbalový tréning a asi 2 hodiny jsem strávil na přímém slunci. Druhý den jsem zkontroloval hodinky a Trasery byly asi o 20 sekund zpožděné. Nařídil jsem je tedy opět podle rádiových a celý týden byly v pořádku, bez odchylky. Dnes jsem byl znova na tréningu se synkem a hodinky byly zase vystavené přímému slunci, i když ne v takových teplotách (asi 22 stupňů). Po příjezdu domů následovalo porovnání s rádiovými a odchylka -10 sekund. Je toto chování normální? Děkuji za odpověď.
  11. Svítí hezky zeleně (původně jsem chtěl modré, ale přišli zelené, tak jsem je vzal). Bál jsem se, aby nezářili až moc (jak je většinou uvedené na propagačních materiálech), ale podsvícení je decentní a přitom dostatečné.
  12. Tak snad nebudu pranýřovaný za reklamu, bylo to na chronoshopu.
  13. Ahoj, nejsem zde sice nováček, ale moc nepřispívám, spíše pročítám a učím se. Včera jsem si pořídil hodinky Traser, ze kterých mám velkou radost, tak bych se o ní rád podělil i zde s vámi.
×
×
  • Vytvořit...