Přejít na obsah

quin

Členové_50
  • Příspěvky

    70
  • Registrace

  • Přítomen

quin's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Zdravím vážené členy, prosím o názor na model Tissot T-Sport Veloci-T co do ceny a kvality. Předem děkuji za přečtení. Měl bych v úmyslu je koupit pro mladou dámu, aby pochopila, že časoměrný stroj není jen mobil. https://www.chrono24.cz/tissot/t-sport-veloci-t---full-set---as-new--id19116571.htm
  2. Tak jsem se pořád rozhodoval podle všelijakých fotek a recenzí až jsem je dostal naživo. Měl jsem chronografy i ty dvoje co jsou na fotkách nakonec postoupily. Asi je všichni znáte, ale jen tak pro to srovnání... Při výběru patrně převažuje a především rozhoduje nějaký ten X faktor, který si daný model s sebou nese. Ty čísly na 6 a 12 a embosovanou lunetou Longines Hydro Conquest mod. 3.649.4.76.6. budou nějaký čas na špici žebříčku a ne na grilu. Když jsem je prohodil s chronografy Omega De Ville, které se chodí se mnou venčit nejčastěji je to docela pecka. Nevážil jsem je, ale stopadesátigramová IVICTA mi přijde na ruce hmotnostně téměř stejná.
  3. Fakt, je to nepochybně jedno hnízdo. Proč jenom to prodává dost honoosný hodinářský německý obchodník mi moc nejde na rozum...kdyby to dal bez garance tak se nad tím nepozastavím. A dík ! Asi je to ten dárek putovní, jak jsem odhadoval
  4. Máš recht. A to jsem si myslel, že snad horší jak Technomarine Cruise nic není
  5. Neměl bys nějaký odkaz, kde je možno ěnco takového vidět?
  6. Skoro jsem nedoufal, že bude někdo reagovat. Vždycky mně to osvěží, když se můžu brouzdat po těchto stránkách. Všem dík za chat.
  7. Co to udělá jsem nezkoušel. Mám je od včerejška a jen jsem je stačil zběžně shlédnout.
  8. To 00 je skutečně jako datum v základní postavení-tak se praví v návodu. Záručák a vše co k tomu bylo je v němčině. Mám jej taky nafotit? Hodinářsví odkud jsou nemá adresu v kanále, je v Hamburku na "hlavní třídě".
  9. Vím, že platí rčení o něčem darovaném a staříček Pagáč dokonce tvrdil, že: "darovanému koňovi aji ze řiti vóní". Dostal jsem dárek od velmi solidního partnera a nevím kam jej (předmět) zařadit. Značka mi nic neříká (spojení La Swiss je divné. Lépe by bylo la Suisse. A mimochodem swiz=podvodník.) Průměr s korunkou 44 mm, bez 40 mm, výška 12 mm. Taky mne napadlo nejedná-li se o dárek putovní-však jistě víte co mám na mysli. Předem děkuji za shovívavost při hodnocení fotek, ale pokud se mi k tomu dostane Vašich názorů.
  10. ZDROJ je jasnej, kruh se uzavřel a včil mudruju jestli ZDROJ: a)věří tomu co napsal, čte tohle vlákno, c) nečte tohle vlákno
  11. Na aukro http://www.aukro.cz/show_item.php?item=452471474 se prodaly jedny diversky zn. Tauchmeister. odpověď prodejce FOFRAK je tato: Od: <FOFRAK@seznam.cz> # Předmět: Reotaz na předmět: Tauchmeister divers WR 1000 (číslo aukce: # 452471474) # Datum: 13.10.2008 20:31:14 # ---------------------------------------- # ....# Firma Tauchmeister je holandsko-německý výrobce, který si svoji # tradici nese už od roku 1937. ...... Není Tauchmeister v seznamu omylem? Přesunula se firma z Asie do Evropy nebo opačně? Jestli je ještě vlákno zajímavé Může na to někdo odpovědět?
  12. tak se neovládnu, abych taky neukázal přítele člověka-v tomto případě se jedná o přítele spíše jednoho člověka. Ostatní lidi tento přítel člověka řadí do kategorií. Jako měřítko užívá, bůhví proč, barevný etalon a to v úměře nepřímé: Čím víc se blíží barva lidí té jeho tím méně sympatií mají.
  13. To: Seamaster Tak jsem se neovládl, abych ti na to neodpověděl. Odpovídám na obě otázky ANO. Někdy tak, jindy onak-vždy však A i B je správně. Automat se vždy nadělil, nikdy se nežadonilo. Podle toho to taky tak dopadalo.
  14. To je bezva otázka. Jenže nositel=dáma se neřídí kalibrem leč pocitem. Aby to taky chtěla tak má představy poněkud iracionální. Maximum, které by tak snesla co do rozměru jsou dámské myslím do 30mm. Už rozmýšlí Omegy Constellation nebo Seamaster Aqua Terra a nějaké TAGy-vše Quarz. Tady je rada asi docela drahá....
×
×
  • Vytvořit...