Přejít na obsah

pkarlik

Členové_50
  • Příspěvky

    54
  • Registrace

  • Přítomen

pkarlik's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Těch prvních deset vteřin je jak kdyby jsi si ten aft přelešťoval šmirglem, ale pak tak tři hoďky klid....aspoň se s tim dá pak jíst
  2. Dnes byla k ob?du vynikající svíčková, kterou jsem celou protrpěl s lesklýma očima od toho, jak mi pálila afta, co mám už rozlezlou téměř až na rtu.... Někdo tipy co na to?
  3. Takouvouhle ohleduplnost, že by snad něco vystřihli, nemůže člověk od médií dnešní doby snad čekat... na tom je postavená sledovanost přeci.
  4. Já bych to tak nedramatizoval, tahle sekce se jmenuje humor přeci:
  5. Pokud ti vadí pádla, tak je ještě celkem dobrá volba XPeria a její řada Compact, např. Z1 nebo Z3.... Plusem je vodotěsnost (alespoň první rok... )
  6. LG G2, G3.... plnotučný verze, žádný mini nebo S varianty
  7. Já na tohle věnoval šéfovi k narozeninám síťku na motýly, od něj z kanclu to po jedný menší nehodě neustále lítá
  8. Ta aplikace na zavírání nečinných souborů je origo od Samsungu nebo něco, co jsi si stáhnul? Přemýšlej, co za aplikace jsi si tam donainstaloval v poslední době a můžeš je zkusit pomalu odmazat, při nejhoršim reset do továrního nastavení.
  9. Moje řeč, kdopa se má furt dohadovat...... Mě takhle vyfotili v jednu v noci na D5ce... co myslíte - nalepili se mi metr za nárazník, když jsem předjížděl řadu kamionů. To víte, že jsem přidal, abych toho za mnou nebrzdil a v tu chvíli BLEJSK.... a 1500 v hajzlu.
  10. Nejvíc mě pobavily jeho výhružky smrtí a Governatorem popř. Click Mobem
  11. Zítra v Tachově, už od včera nedělám nic jiného, než že dávám do kupy ČíZu
  12. Tento víkend probíhá vyvrcholení programu Plzeň, Evropské hlavní město kultury 2015 průvodem obřích loutek v ulicích města - Pá až Neděle: http://www.plzen2015.eu/obriloutkyvplzni
  13. Nevím přesně jak je to ve smlouvě ošetřené, je to firemní a i vedení je s tímto zřejmě smířené (odtamtud ta zpráva, že to je normální), vzal jsem si svoje prozatím a neřeším...
×
×
  • Vytvořit...