Přejít na obsah

MANIAC

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Liberec
  • Fanoušek značky
    Casio

MANIAC's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ke svým G-Shockům jsem si pořídil něco krapet elegantnějšího. :-)
  2. MANIAC

    Timex Indiglo

    Tak jsem si udělal radost, a koupil si T46681. Pocity takové smíšené. Na jednu stranu mám radost z nových hodinek (to je jasné), na druhou jsem asi přehnaný perfekcionalista, a trošku mi vadí, že se datumovka začíná přetáčet v deset hodin (večer), takže kolem jedenácté není vidět, kolikátého je... název dne v týdnu se naopak začíná přetáčet kolem druhé třetí hodiny (ráno). Také jsem na pár serverech četl, že by měly mít otočnou lunetu, což bude asi blud, protože se neotáčí. To podsvícení je ale parádní.
  3. Děkuji. Na minulé stránce je to krásně vidět. Ani nevím, jak bych to správně popsal... prasklo mi uchycení pouzdra k řemínku.
  4. Přátelé, kamarádi, lidé dobří, po třech měsících v servisu a sedmi stech padesáti korunách mám svoje hodinky opět u sebe.
  5. Štrejchnul jsem v práci o posuv mikroskopu. Ucítil jsem, jak mi hodinky povolily, a uslyšel jsem cinkat šroubky. Nejdřív jsem si myslel, že je to osička a že to půjde v pohodě opravit, ale tady osička není a opravit to nepůjde. Jsem z toho takový rozmrzelý.
  6. Zdravím, přátelé. Tak moje holky už to mají ani ne po třech letech za sebou. Pokud bych nějaké kupoval, tak bych si vzal asi zase tyhle, protože jsem se s nimi dost sžil a funkcemi mi vyhovují.
  7. Děkuji, jsem rád, že se líbí. Ano, je to ona. Holka už má něco za sebou. ---- Přihodím ještě nějaké fotky. Kdyby vás to štvalo, tak řekněte.
  8. Dobrý den, tak se hlásím do klubu Mudmanů. Děkuji všem za informace, které jsem při hledání načerpal a že to nebylo hledání jednoduché. Přikládám nějaké fotky, protože fotek není nikdy dost (to mám také odtud ).
×
×
  • Vytvořit...