Přejít na obsah

Ivoš

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Ivoš's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jiří9: já jsem mu psal hned v pátek 13.1. A do dneška žádná odpověď.Myslím,že ani neodpoví.
  2. Jedny "Prim kal.97" na prodej za lidových 54000kč. http://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-kal-97-4225.html
  3. Dneska na aukru borec prodával 7 kusů ,kus za 1900kč a za 4 hodiny prodal 4 kusy,takže zájem je.Už má jen 3 kousky. http://aukro.cz/hodinky-prim-hovorka-kniha-nova-nepouzita-i6645687300.html
  4. Na aukru prodává někdo 7kusů ,cena kus 1900kč. http://aukro.cz/hodinky-prim-hovorka-kniha-nova-nepouzita-i6645687300.html
  5. Čau.Chtěl bych od zdejších odborníku poradit.Mám 4roky staré automaty Aquaracer CAF2111.Normálně je nosím,žádné extrémní používání,nikdy nespadly,atd.Minulý týden jsem povolil šroubovací korunku,abych seřídíl čas a co se nestalo,korunka nejde zpět našroubovat.Ne že by nešel chytit závit,ale co je horší,žádný závit už tam ani není.Korunka jde normálně přitlačit až k pouzdru a po závitu ani památka.Normálně by to mělo být tak,že korunku přitlačím k pouzdru až na doraz(mezi pouzdrem a korunkou zůstane tak milimetr mezera)a otáčením korunky doprava dojde k zašroubování koruny k pouzdru.Ale to mě nejde,jelikož korunka jde přitlačit až k pouzdru.A ještě jsem si všiml,že korunka se při vytažení na osičce lehce vykle.Byl jsem i u Hanáka v Brně,kde mě řekly,že je potřeba vyměnit korunku a cena 6000kč. A já se ptám,není možné,že by se korunka povolila s hřídelky?Nechce se mě věřit,že korunka se sama od sebe ulomila!Třeba se se stejným problémem někdo setkal.Díky za pomoc.Ivo.
  6. Ivoš

    Tag Heuer Carrera

    Mužu se zeptat,ty carrery ve Vankovce platils v hotovosti,nebo kartou?Jde mi o to,že mě,když jsem si chtěl koupit Tag Aquaracery za 56900kč,tak při platbě v hotovosti mě nabízeli slevu 10%.
  7. Zajímalo by mě,kdo tu slevu 25% dotoval,jestli přímo Details nebo ten časopis.Jinak taková perlička-v časopisu byl i kupon na slevu PUMA v olympii,ale prodavačka o ničem nevěděla.Jinak v olympii v Details se za víkend co platila sleva prodalo všeho všudy od TagHeuer pouze asi 2 kusy,1x carrera a 1x aquaracer,takže nic moc.
  8. Čau.jsem tady novej,ale taky jsem využil slevy 25%v Details v olympii.Dlouho jse měl zálusk na TagHeuer aquaracer automatic chronograf,stříbrný ciferník.Asi 4 měsíce jsem je chodil pořád okukovat a zkoušet,ale cena 56900kč pro mě bylo dost a chtěl jsem si je nechat v říjnu až budu mít peníze dovest od Kubsona z USA.Ale když jsem si je prohlížel naposled,tak mě prodavač řekl,jestli mám o ně opravdu zájem,at si je koupím za týden,že bude sleva 25%.Koupil jsem si hned časopis a začal přemýšlet,od koho si pujčit.V utery jsem z hruzou zjistil,že každé hodinky co mají za výlohou,mají pouze po 1 kusu,takže uspokojijou pouze 1 zakaznika od modelu.Ale velice ochotná paní prodavačka mě nabídla,že mě je bude rezervovat a v sobotu si je mužu koupit. Dokonce po mě nechtěla žádnou zálohu.V sobotu jsem vybaven potřebnou sumou peněz přišel pro hodinky,a jaké bylo mé překvapení,při pohledu do PC prodavačka zjistila,že hodinky nestojí 56900kč co měli na cenovce na hodinkách,ale 50900kč.Vysázel jsem tedy na stul nějakejch 38100kč a jel jsem spokojeně dom.Tomu říkám obchod roku,koupit u nás v kameném obchodě,za lepší cenu,než na netu v USA,samozřejmě ze clem.Taky by mě zajímalo,jestli ta výloha v olympii za ten víkend prořídla,myslím ty dražší kusy od Tag,Longines atd.Mějte se.
×
×
  • Vytvořit...