Přejít na obsah

Hrabak

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko

Hrabak's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nejsem hodinar, tak nevim asi to bude vic namahat korunku a to ustroji. Pozna se to tak, ze proste citis ze se ti tam roztaci to zavazi, zaprve jde korunka vic ztuha a zadruhe to slysis. Jinak tah vyvazi vahu tech hodinek, tak je to takove prirozenejsi, ja zas nemusim tu gumu a nebo NATO/ ZULU mozna jde o zvyk
  2. cedrik: to nikdo nevi... proste se z niceho nic zastavili a konec. Pan hodinar je kompletne rozebral zkotroloval a dal dohromady :-) od te doby jdou jako po masle a to jeste s dokonalou presnosti- mozna ze za 24h nedaj ani tu jednu sekundu, nemam to presne vypozorovane, kazdopadne jsou hodne presne. Jedina vada je, ze kdyz je nekdy potrebuju natahnout za pomoci korunky, tak pri jejim otaceni se roztaci i zavazicko automatu. Bylo mi ale receno ze to neni problem ze to ETA dela celkem casto. Mam je na origo tahu a na nem jim to slusi nejvic :-)
  3. Navzdory vsem predstavam o velikosti to nejsou hodinky na dnesni dobu velkych rozmetu- mam hodne hubenou ruku a jsou v pohode- takze nositelne pro kazdeho. Vyska tez neni problem, diky tomu mohutnemu okruzi pusobi krabicoidne, ale bez obav. Jinak presnost +1 sec za den :-) - teda po tom co je seridil a opravil hodinar pac prestali jit :-))..
×
×
  • Vytvořit...