Přejít na obsah

Potkan

Členové_50
  • Příspěvky

    2 804
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    🇨🇭

Návštěvy profilu

12 415 zobrazení profilu

Potkan's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Presne to jsem ti chtel napsat. Ze mas v podstate nove hodinky. Super, ze to dobre dopadlo! BTW i kdyby pouzdro nebo tah mely velky vrub, da se to opravit. Primo ve fabrice doplni material a rozbrousi do novoty. Ukazovali nam to pri exkurzi.
  2. Potkan

    Rolex 2024 Novinky

    Tak unexpected je to ve vysledku vzdycky, jelikoz jsou vsichni plni ocekavani a pak prd Ja jsem treba cekal mnohem vic titanu a zatim jenom jedno dynko.
  3. Souhlasim! Ja jsem pred 20 lety zkousel RAM SRT-10 a jeste dneska si pamatuju, jak s tim ten motor cloumal
  4. Presne tak to bylo mysleno, i kdyz proti hrochovi to zase tolik neznamena Samo, ze ten smrad je az druhotnej element Na pristim chronosrazu navrhuju experiment. Vsichni se nacakaji stejnou vonavkou a vytahnou do ulic. Pak se ukaze BTW ten Ganymede se me uz 14 hodin drzi a pani maserka po mne odpoledne nevyjela, takze nedoporucuju.
  5. Frantiku sorac, tebe ani kofolu neznam osobne, ale jestli sedi to co mate v avatarech, tak je uplne jedno co na sebe oba dva nacakate
  6. Kofolo, ty tvoje cancy me dovedly k tomu, ze jsem taky objednal par vzorku a uz v tom jedu Rozepis se o tom Raw Goldu. Paradne se ty tvoje recenze ctou! Mne teda zatim vsechno celkem smrdi, Baccarat snesu a dam mu jeste sanci nebo i dve. Co se tyce MFK Grand Soir - prvni dojem pecka decka! Nadherna vune, ktera se po par kratkych minutach zmeni na neco, co na sobe fakt nechci celej den. Vubec netusim ktera slozka to je, ale drzi se a nepusti a nenecha vyniknout zadne jine. Dneska mam na sobe Ganymede a z toho citim nejaky koreni, asi Babicovu Kukurmu, i kdyz pisou Safran, tak nevim. Kazdopadne ve vysledku hroznej smrad. Jelikoz venku zacina byt slunecno, nutne potrebuju najit neco na leto, co nebude vonet nakysle nebo jako tabletka to pisoaru.
  7. Na fotce nic moc, ale Pupp ma na recepci moc pekny Moserovky
  8. Ty na tu vlozku jeste kroupes orisky? Tobe se po te sestricce hodne styska!
  9. Rozepsal ses moc hezky. Ale me zajima, co te vede k tomu zkouset to ustat bez injekce? To je cistej masochismus
  10. Muzu se zeptat co te k tomu vedlo? Byt to jenom ta plomba, tak jeste ok. Ale s tim nervem to bez umrtveni nejde.
  11. Jeste ze mame ty Nemecke odborniky! Bez nich bych byl presvedceny, ze me dite je v takovem voziku nesmrtelne. https://www.novinky.cz/clanek/auto-preprava-deti-v-nakladnich-kolech-neni-bezpecna-ukazuji-zabery-z-crash-testu-40465228#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=abtest242_shorts_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
  12. Mluvis o tom zubu nebo o Velikonocich?
  13. Muze si rict i na dyl, kdyby chtel. Ale nanejvys do Velikonoc! Nekdo ty zensky poradne serezat musi.
  14. To neee, hopovu cesneku bych se vubec neodvazil konkurovat
×
×
  • Vytvořit...