Přejít na obsah

Americkej

Členové_50
  • Příspěvky

    3 965
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Americkej

  • Datum narození 11.3.1971

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    u Písku
  • Fanoušek značky
    byl

Návštěvy profilu

9 074 zobrazení profilu

Americkej's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Přijde chlap domů z práce. Doma je naklizeno, napečeno, hraje tichá hudba, žena ho vítá dokonale upravená... Muž se zachmuří, pohlédne směrem ke garáži a ptá se: "Jak moc"?
  2. Jak malej... Z pár minut v křesle dělá vědu, ale strčit hlavu do chomoutu se nebojí.
  3. Já vím, jsou i tací, kteří přes zimu chodí pootáčet kola zaparkovaných motorek... Na tohle nehraju. Ano, při prvním vyjetí je kolo "hranatý". Stačí 10-15km prohřát gumy a je klid. Když uvážím, že kábro stojí nehnutě půl roku na kolech celou svou vahou, zatímco v držáku pouze hmota kola (cca 23 kg) je roznesená na dva body, tak jsem se spokojil s podložkami 10x10 cm v bodě, kde se kolo dotýká předního hranolu větší silou (vektory jsem fakt nepočítal). Současné podložky z průmyslového zátěžového tvrdého koberce plánuji nahradit plechovými 1-2 mm 15x15 cm skrouženými na odpovídající rádius. Ale jinak jsem vcelku normální... E: protože jsem od počáku počítal s podložkami na roznesení váhy jsem ten přední hranol dal z estetických důvodů jednoduše, jinak by byl postavený na kosočtverec. Musím Tě zklamat, je to standart omítka-štuk-výmalba. Staré tři roky, tak to vypadá ještě vcelku pěkně. Není to ostře bílá, ale lehce našedlá.
  4. I takovou variantu jsem chvíli zvažoval. Než jsem si uvědomil, v jaké poloze skladuji kola na zaparkovaných autech. Která navíc nesou nezanedbatelnou zátěž.
  5. Tohle není tak snadný. Chce to olepit a opatrně odříznout strunou. Jako popravdě nechápu, proč se do toho ta fízlice se.e, ale aspoň je docela pěkná :-)
  6. Držáky kol. Roky jsem je měl v rohu na paletách a překážely. Furt někde něco překáží, je jedno kolik místa máte k dispozici. Minulej tejden už jsem si řekl dost a začal googlit. Viděl jsem jich desítky různejch a jak už to tak se mnou bejvá, žádný mi nevyhověly. Takže místo odkliknutí objednávky jsem si je nakreslil, nařezal, nechal svařit (já totiž vařím mizerně) a fouknul je sprejema. Na dvoutýdenní čekačku na práškovou lakovnu už jsem neměl trpělivost. Teď už visej na zdi a dělaj mi potěchu, oku lahodí a zas je o pár krámů míň na podlaze. A přitom taková blbost...
  7. Kdybych měl lítat do Dubaje a vozit to v petkách!
  8. Hned v druhý větě si protiřečíš.
  9. Výborný rozsudek! Ten Bejšovec je stejně kus kreténa, když tohle chtěl hodnotit jako vraždu. Když se jeden brání třem násilným útočníkům, prý šlo o "neletální" útok. A zkoušel, že obrana nožem byla nepřiměřená... to tedy nevím, jakou situaci by ten zmetek vyhodnotil jako přiměřenou NO. Ať už nožem, pistolí, šutrem... to přeci není podstatný.
  10. Maro, do dvojky a na použití dvakrát za rok bych vzal klidně to cos postnul. V týhle cenový to bude prašť jako uhoď. Líbí se mi ty adaptery, prima bonus. Mám rád jednoduchý blbuvzdorný věci. Elektrokrámu bych se vyhnul obloukem, už takhle má doma každej hromady pí.ovin s další hromadou nabíječek. Společnou vlastnost mají, že v případě potřeby jsou spolehlivě mrtvý. E: Ano vidím, že blackův je do zapalovače. Což nic nemění na tom, že jde o zbytečnost, která se může vys.kazit. A mrtvou autobaterii už zažil každej.
  11. Předloni jsem se na tom svezl a byl jsem hodně otrávenej. Dlouhej rozvor, takže je to neohrabaný, do města úplně na nic. Při téhle ceně další kus sebevraždy BMW.
  12. Jednou jsem dostal na pizze sterilovanej hrášek. True or false?
  13. A já to považoval za nějakej silnej výbuch v okolí. Mylně, dík.
  14. V překladu do jazyka prostého člověka strašej, že se fízlové začnou chovat podle zákona?
×
×
  • Vytvořit...