Přejít na obsah

xbraj19

Členové_50
  • Příspěvky

    2 598
  • Registrace

  • Přítomen

6 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ano

Návštěvy profilu

10 772 zobrazení profilu

xbraj19's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Prodám tyto neobvyklé vintážní Seiko z poloviny 6O. let. Hodinky jsou ve velmi pěkném stavu. Jsou na téměř nenošenem řemenu z krokodýla od místního člena + je k nim originální vintage Seiko spona. Technická data: Movement: 6222 - ruční nátah Vibrations per hour: 18,000 Production year: +-1966 (upřesním až bud mít cestu do banky) Jewels: 21 Jewels Dimensions of case: 31 x 39 mm (Excluding crown) Lug width: 18mm Sklo: plastové Cena: 6 000,- včetně balíků do ruky (případně zásilkovny - tam bude pojištěné jenom do 5tis). Případně 5 000,- bez Seiko spony. Děkuji za pozornost
  2. My jsme synovi právě něchávali dělat skla i do těch echt sportovních. Má na jednom oku hodně dioptrií, ale vlezlo to tam. Jinak souhlas se švagrovou.
  3. @moco Syn hrál basket, nejdřív jsme zkoušeli takové ty echt sportovní "nerozbytné" těsně přiléhající na obličej a na gumě. Sice vydržely všechno, ale strašně se v nich potil a strašně se mlžily. Takže si je furt utíral, až je úplně celé poškrábal a nebylo přes ně vidět (což u drahých skel fakt nechceš). Nakonec jsem skončili u normálních plastových obrouček od Adidasu, které jsou silnější a dostatečně pevné a nic se jim nestane, když do nich dostane balonem nebo loktem, případně spadnou na zem.
  4. @DavidLC občas někde něco objevím, co se nikomu nelíbí, tak to vezmu
  5. klasické oblekovky
  6. xbraj19

    Chrono24

    Mě ta cena nějak zázračná nepřipadá (s dopravou 160tis). Podle toho inzerátu vidím 3 roky staré hodinky, které někde ležely v trezoru. Takže tam asi bude i kratší záruka než u nových. Co si vybavuju, tak se u těch prvních řešil nějaký problém s nedostatečným mazáním u chronografu.
  7. A proč ne? Moje žena třeba automaty skoro nenosí. Pokud si bere hodinky, tak si vezme quartz, protože jdou a nemusí nic štelovat.
  8. Já bych na ně hlavně sehnal origo tah
  9. Pár let zpátky jsem se u nich ptal a do rekonstrukce Loak se jim moc nechtělo. Prý mají malé díry na stehy a dost blbě se jim to prošívá. Aspoň tak jsem to pochopil.
  10. Díky. Mě právě zajímají ty praktické zkušenosti uživatele, jak je to účinné, jestli jsou s tím nějaké problémy atd...
  11. @Bert mohl bych si prosím přiložený návrh TO vypůjčit a použít ho pro jiný připad bývalého místniho kolegy (Luboš - Pražský hodinář)? Díky
×
×
  • Vytvořit...