Přejít na obsah

zungar

Členové_50
  • Příspěvky

    70
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli zungar

  • Datum narození 16.1.1962

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

zungar's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. U quartzu mně znervozňuje ten trhavý chod vteřinovky :-(, ale jinak dobrý :-)
  2. Nevím jak by se safír zachoval při tvrdším otěru o křemennou omítku, ustál by i toto be jediného škrábanečku, já mám safír , ale dávám i na něho raději pozor!
  3. Taky fandím jedné stopě, vlastním Jawa 350, r. 1958, ideální na klidné projížďky po okolí. sajda.bmp
  4. Takže v létě šupajda na olympiádu do Pekingu, nakoupit alespoň 20-30 kousku Sea-Gull, nejraději pamětní k příležitosti olympiády, a potom hodit pár kousku do prodeje pro zdejší osazenstvo. Tak se přiznejte, kdo jezdí nebo pojede do Číny? Když už v Číně děláme i Škoda Octávia, ta co??
  5. Pro příchozí dělníky, aby byli včas v práci
  6. Nenašli jste v Dubaji nějaký bazary, mohly by tam být zajímavé kousky za ještě zajímavější ceny? Nebo ce mýlim?
  7. Taky si myslím, že současná podoba prodeje je vyhovujíci, s tím že někdy nějaké hodinky člověku utečou, tak utečou, ale získá je člen chronomagu, časem se nabaží a možná znova prodá. Jsme tu uzavřená skupina nadšenců co vlastní množinu hodinek, třeba 3000 kusů, no a ty pěkně budou obíhat mezi náma, semtam někdo něco sežene, opraví zrenovuje, nebo i prodá ven mimo chronomag a taky se nic neděje, hodinky tu byly, chvála bohu jsou a po nás asi taky budou. Je to jenom můj názor, nic bych neměnil.
  8. podle mně by jsi měl na chronoschopu nabídnou i další hodinky seiko, které nemáš skladem, a které by jsi mohl sehnat dejme tomu do měsíce, šlo by to? byly by to i ty Alpinyst?? Mimochodem mě se líbí ty krémové se zlatýma ručkama?? no co no??
  9. já si už dal a pořádnýho, děti přinesly samé jedničky tak byl důvod, všichni chrápou a já čumím do chronomagu, no nejsem úchyl??
  10. Dík za odpověď, ale NDR už není a kde ty oleje mám sehnat??
  11. Alpinisty jsou krásné, hlavně ty krémové.
  12. Hodinářum zdar, taky mám už doma nádobíčko od Quida, cd s knihama od vana, strojky od kobliha 69, a asi patery nejdoucí primky a poljoty ze 60 let. Pořád se nemůžu odhodlat do rozborky, mám z toho obavy, že to dopadne přesně tak jak na obrázku v tomto příspěvku, sice jsem přečetl už tři knihy o hodinářství, ale pořád váhám? A propo nebylo by lepší začít s nějakým budíkem nebo ještě větším kalibrem?? Taky se tu dočítám a v knihách od vana o mazání hodinových strojků a jejich čištění. Může mi někdo poradit kde a jaký olej sehnat na namazaní hodin a hodinek? Možná to tu je někde na chronomagu uvedené, ale zatím jsem to nenašel. Díky za odpověď
×
×
  • Vytvořit...