Přejít na obsah

mischicka

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

mischicka's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jj, je to tak. Jeden můj kamarád říká, že skutečná cena čehokoliv se pozná až ve chvíli prodeje, do té doby je to jen cena fiktivní, kterou si v hlavě smyslel majitel. Kdysi jsem Orlíky moc chtěl, ale pak o tom začal trochu číst, bavit se s tím přítelem a dneska už bych je nekoupil. A kdyby náhodou ano, rozhodně ne za tuhle cenu :-)
  2. Hmm, kde jsi je vzal lumpe :-)? Proč si jako jediné zaslouží to jméno?
  3. 2005 je možné, Kühl byl tou dobou ministrem. PS: O uni jsem nic nepsal, ale budiž :-D
  4. Nevím, jak stará je ta fotka, ale v roce 2003 Kostelka rozdával Len.nox LM393S-8. Jedny mám doma i s vyrytým věnováním :-)
  5. Armádní generál Štefka cosi diskutuje s Jiřím Šedivým :-)
  6. Pár fotek ze staršího armádního kalendáře.
  7. To nedává od začátku - podle mě má buď na eBay defaultně nastavenou českou adresu a neláme si hlavu se změnou, i když to prodává pro přítele z US, anebo žádný přítel v US neexistuje a je to jen story, ale na dotaz přes eBay mi odpověděl anglicky, že jsou v US: Hello. Watches are located in the U.S. rather than in Prague, are shipped from U.S. worldwide. The price is fixed, you can save only 10% for payments directly, or cash. Regards 276willy
  8. Jj, stejné hodinky znovu v nabídce za stejnou cenu, už jsem taky koukal.
  9. Odpověď českého, řekněme zprostředkovatele: Ty hodinky si u nas koupil pred casem muj pritel z USA, tj. nejsou moje a navic se nachazeji na uzemi US, nikoli u nas a proto nejsou urceny k prodeji v CR, fotoalba, kde jste na me pravdepodobne narazil slouzi pouze jako odkaz pro vicero fotek pro aukce potapecu a sberatelu hodinek mimo EU, nejsou urceny pro nasince, cili stejne byste si musel resit zaslani z USA. Jak asi sam vite, jsou vyprodany, cili cena je v tuto chvili zcela adekvatni....
  10. V každém případě je vtipná ta cena - na eBay 3700 USD a u fotogalerie, která je v odkazu 56 000 CZK. Což je, když pominu ten zvláštní kurz dolaru, obojí poněkud nadsazené.
  11. Mě se tedy s originálním řemínkem líbí více :-)
×
×
  • Vytvořit...