Přejít na obsah

kloubik

Členové_50
  • Příspěvky

    3 438
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    MTB, hodinky, auta

Návštěvy profilu

8 529 zobrazení profilu

kloubik's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Patriku, používáš toho concierge v ČSOB? Jen mě zajímá jestli to má nějaké smysluplné využití nebo případně tip na něco co umějí dobře. Jednou jsem mluvil s člověkem z pražské Mastercard, říkal že to třeba používá na hledání méně proflaklých ubytování s nějakou konkrétní službou při cestování, ale jinak nevím....
  2. Nadhera, gratuluju. S timhle modelem se Rolex trefil opravdu do cerneho a neda se s nimi slapnout vedle.
  3. Sleva 45 % na Reverba AXS na r2-bike.com, uz jsem po ni koukal od podzimu, tak jsem neodolal. A uvidime co to mirror sedlo.
  4. Panove, je prosim normalni ze DPH pro zasilku ze zahranici CP vypocita tak, ze k ni pripocte 300 Kc poplatek? Prestoze v platebnim vymeru se pise, ze poplatek za zastupovani je 300, DPH 0 %, celkova castka 300. Proc pro vymereni DPH mi pripoctou 300 Kc k cene zbozi a postovneho, a az z toho pocita 21 % DPH? Nemelo by se DPH pocitat jen ze samotne ceny zbozi (bez postovneho)?
  5. Taky jsem neodolal. Díky za tip. Už jsem kolem ní kroužil snad 2 roky. Hlavně konečně USB-C
  6. Vidíš dostatečně do čeho bys šel? Lidi se kterýma budeš pracovat, a posune tě to profesně? Nebo není lepší dotáhnout projekt pokud píšeš že letos to bude po 4 letech hotové, a pak to zúročit jako referenci do budoucna? Pouštět se do nějakých harakiri na konci současného projektu a spálit mosty kvůli 15 % mi osobně přijde dost málo, pokud bych se na to díval čistě jen z finančního pohledu.
  7. Zrovna jsem si minulý týden říkal jestli jsou tady na foru.... Že po úvodní skepsi jim přicházím na chuť víc a víc a bylo by fajn je tu vidět. Gratuluju.
  8. Všechno jak má být, přesně podle inzerátu. Rychlá komunikace a předání + příjemný pokec. Děkuju, i za kafe, a můžu doporučit.
×
×
  • Vytvořit...