Přejít na obsah

tomasdrska

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

tomasdrska's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. tomasdrska

    ruhla digital

    Dával jsem je do servisu, když jsem je objevil u nás doma. Hodinář z nich nebyl zrovna nadšenej, prý to má strojek jak v budíkovkách, jen zmenšenej. Nevím jak tomu je, každopádně hodinář odvedl dobrou práci a alespoň je rozchodil. Popravdě je nenosím kvůli času, ale protože mi dělají radost. Když chci vědět, kolik je hodin, stejně instinktivně koukám na telefon.
  2. já je dal k místnímu obyčejnému hodináři. moc radost z nich neměl, prý je v tom strojek na dvě věci, ale opravil a od té doby spolehlivě fungují (spolehlivě s odchylkou )
  3. Sice je mám už delší dobu, ale radost mi dělají stále a já je konečně koukatelně vyfotil. Na přesné měření času kvůli odchylce i 10min/den nejsou, zato pozornosti budí dost .
  4. parádní Damaska, ten řemen bych neměnil ani za nic! užívej.
  5. to rád slyším, géčka objednám určitě bez toho obalu, tak pak dám vědět, jestli to u pánů celníků prošlo. Vzhledem tomu, ze ani nejde o nijak závratnou sumu, myslim že to vyjde
  6. Ahoj chronomagoři , chci si koupit g-shocky přes internet z USa za zajímavou cenu - viz odkaz http://mywatcheshub.com/casio-g-shock/casio-men-g-shock-tide-moon-sport-mwh-g7900-g79001d-p-79953/?zenid=23bacde336ea464500721dd1a86f4cd0 máte někdo, prosím, reference na tento obchod? nerad bych vyhodil pár stovek z okna. Další věc je, že nabízejí zabalení hodinek bez krabice jako oprava - celnicí by to mělo projít a nemuselo by se platit clo a dph, ovšem pokud má někdo reálnou zkušenost, prosím podělte se :-) díky! T.
  7. co říkáte na tenhle levnej šmejd? designově to vypadá docela pěkně, kdyby mi měly sloužit rok, možna si je pořidim jen je škoda, že tam jsou ty imitovany diamanty http://www.slevovi.cz/luxusni-panske-hodinky-sinobi-luxury-diamond-s-unikatnim-sklickem-s-krasnym-kozenym-reminkem-a-antialergenni-a-odolne-nerezove-oceli-pro-pohodlne-noseni-3039/
  8. děkuji za rady a postřehy, za ty Botty mi to přijde opravdu docela dost. jeste si posečkám, třeba se objeví něco lepšího. jinak dík za fotky s 17cm rukou, dovedu si to aspon líp představit, myslim že ta velikost je ok! ty hodinky jsou totiž decentní samy o sobě, takže i když v poměru k ruce jsou třebas větší tak to nevypadá jako zmíněná pěst na oko.
  9. Ahoj, má přezdívka je Tomasdrska, i když bystří jedinci si z ní odvodí i mé jméno. Nyní jsem studentem mezinárodních vztahů na MUP v Praze, avšak vzhledem k nadcházejícím státnicím se tento stav brzy změní.. Svůj volný čas trávím hlavně na vodě - divoké, ale i turistické. Voda mě i částečně živí, protože dělám tuzemského a zahraničního gajda. k chronomagu jsem se dostal přes své současné oblíbené hodinky - Ruhly digital po tátovi. Mám v plánu pořídit si nějaké nové, ...ale nespěchám. Spíš sonduju, čtu a čekám třeba i na nějakou dobrou příležitost z druhé ruky. Jinak osobně obdivuji designovou střídmost a funkcionalitu. Subtilnost je samozřejmostí. prostě taková škola Bauhausu. Taky se mi hodně líbí 24hodinovky. vysněné hodinky: nebo nebo p.s. ...velkým chromovaným ciferníkem mě opravdu nikdo neohromí, ať takové hodinky stojí sebevíc. (kdo je má, ať si je užívá - no offense)
  10. jasny, vetsinou jsou tam k viděníonačí záležitosti.
  11. Studuji mezinárodní vztahy v praze na MUP a nosím ruhla digital po taťkovi, sice se denně o 5 minut zpoždují, ale jejich retro vzhled miluju (omluvte kvalitu fotky)
  12. wow, ty rakety jsou vážně boží. dík za ně, budu pokukovat po inzerátech. s druhou rukou problém nemám
  13. tak na ty jsem samozřejmě koukal, jen s tou cenou je to bohužel trochu mimo. jinak je to takovej ideál.
  14. Ahoj, poohlížím se po nových hodinkách, chtěl bych, aby to nebyly klasické dvanáctky, ale dvacetičtyřhodinovky, poradí někdo, kde hledat? jaké firmy je vyrábějí? cena ať je co nejnižší limit cca 5000 (snad se dá něco tak levného sehnat ), design ať je pokud možno jednoduchý a účelný (líbí se mi vzhled junghansek), hodinky by měly být spíše menší a vzhledově subtilnější. ruku mám poměrně malou - 17cm v obvodu. jinak se mi líbí, pokud hodinky působí jako doplněk, ne jako pěst na oči. jakékoliv nápady a inspirace vítány. děkuji
×
×
  • Vytvořit...