Přejít na obsah

a111

Členové
  • Příspěvky

    25
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Bydlí
    Klatovsko

a111's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nebylo by špatné zohlednit dobu od kdy je zde člověk registrován.
  2. a111

    pretesneni Seiko 6138-3002

    Nechal jsem si přetěsnit 7002-7001 u hodinářské firmy, teď nevím název, kompletně. Veškeré těsnění objednali, vše bez problémů akorát jsem musel čekat asi dva měsíce.
  3. Jestli se nepletu tak ty byly na aukru. Na kolik tě přišly ?
  4. Kolik naměřil resp. jakému tlaku odolaly
  5. Možná, že k oxidaci stačí vzduch ktrý je uzavřen v hodinkách při kompletaci. Usuzuji tak proto, že oxidace sice započala, ale nepokračuje. Nevím jak je těsněna hřídelka od korunky možná tam je o-kroužek. Jestli ne tak se tam dostává vzduch při odšroubování korunky, ale nějaký velký průvan to asi nebude.
  6. Mám zhruba dva roky ty s potápěčem protože se potápím. Ciferník byl původně leskle tmavě modrý po roce a půl leskle světle fialový, na ručkách nepatrné bílé skvrnky asi oxidace. Luneta není nerez odřel jsem ji při pádu z motorky i se sklíčkem. Dřív se mírně předcházely, nyní se zpožďují zhruba 3 min za týden. Pod vodu jsem je ještě nevzal nemám je otestované na těsnost tak až po testu. Jinak dost spokojenost mám je jako pracovní.
  7. Na kolik by vyšel val 7750 kat.č. 710592B
  8. Ten merkur jsem nikdy neměl a myslím, že se to na mě podepsalo.
  9. Mám Vostok AMPHIBIA s cal. 2416 spokokojenost zkoušku vodotěsnosti jsem ještě nedělal je deklarováno 200 m.Mírně předbíhají 2 min za 4 dni.
  10. Ačkoliv mě do požadovaných 50 příspěvků dost chybí, jsem pro pokračování stávajícího systému. Ochrana před záplavou nesolidních obchodníků a jejich reklamních slintů je pro mne důležitá. Doufám, že se to nezmění. Speciální sekce=aukro.
  11. [ Rarita spočívá v tom, že moje datum narození je 8.října1977 ? tedy dnes? ) Tím jsem získal hodinky s velmi zajímavou historií (30 let čekaly na svůj den v šuplíku), což mě těší dvojnásob! Gratuluji. Tento typ poljotů se mi dost líbí. Napiš jak budou fungovat.
  12. Je tam 2416 b. Co znamená 12-8-12 ? Prřetáčet 12 8 12 a bude se překlápět datum ?
  13. Mám z nich radost akorát nevím jak překlápět datum. V návodu je uvedeno vytáhnut korunku do polohy 3 (až nadoraz), ale moc to nejde a mám strach zabrat i když je to ruský stroj. Přesnost dobrá ještě to zjistím detailně a myslím, že jdou nařídit na vteřinu,protože když korunkou zaberu trochu"proti záběru strojku" tak se vteřinovka zastaví a po uvolnění se rozběhne. Chci ještě udělat zkoušku na tlak a sehnat orig. tah.
×
×
  • Vytvořit...