Přejít na obsah

Dušan Č

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Vysočina
  • Fanoušek značky
    Fortis, Breitling

Návštěvy profilu

2 535 zobrazení profilu

Dušan Č's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. V chronoshopu skladem, cena malinko nad limit jen ta podmínka "dobrá čitelnost" ale třeba se dá zvyknout a někomu to vadit nemusí. http://www.chronoshop.cz/traser-outlet/traser-p-6508-shadow
  2. Ahoj, také mi to nedá a zkusím něco nahodit. Co třeba Hamilton Belowzero? Např. zde http://www.ashford.com/us/watches/hamilton/khaki-navy/belowzero-1000m/H78575383.pid?so=1&nid=cpg_ Občas mají akci a dají se pořídit i levněji. Popřípadě z druhé ruky... Tuším, že jsou i v nerezu.
  3. Jo jo nad těma jsem také uvažoval. Dle mého hned druhé nejpovedenější Děkuji a nápodobně
  4. Dlouho jsem se odhodlával, ale nakonec jsem si řekl, že je načase pořídit si k mechanikám i digitálky Začal jsem tedy pátrat a na rozdíl od mechanik jsem měl relativně rychle jasno GX 56. Už jen zbývalo se rozhodnout, jakou barevnou kombinaci. Inverzní displej jsem nikdy neměl - tak proč ho nezkusit černou mám rád a bylo rozhodnuto GX-56GB. Musím říci, že si na ně teprve zvykám, ale na ruce vypadají parádně (měl jsem strach z velikosti takový HOVA..A) a zatím maximální spokojenost. Inverzní displej pohoda čitelnej a funkce AutoLight příjemný bonus. Foto je na zápěstí 19 cm a za kvalitu se omlouvám. Nejsem žádný fotograf a je dělané pouze mobilem.
  5. Hamilton X-Copter: Omlouvám se za kvalitu... rychlé foto během letu "jen tak pro radost"
  6. Nedávno jsem si v chronoshopu Laco Einsatzuhr zkoušel a musím říct že "naživo" vypadají parádně a jsou moc zajímavé. Bohužel jak už zde bylo zmíněno ne a ne si sednout na ruku. Chce si je to určitě zkusit.
  7. Díky za reakce, dnes jsem byl ve Vodičkově, musím říct že jednání ze strany personálu naprosto v pohodě a ochotní. Bylo mi sděleno že hodinky pošlou na reklamaci do Brna k Hanákovi. Jelikož tam mám zítra cestu domluvil jsem se s nimi že tam hodinky osobně zanesu. Dostal jsem tedy reklamační list a zítra se uvidí jak se vyjádří tam. Dám vědět.
  8. Ještě bych zvážil TYTO myslím že za ty peníze hodně slušné hodinky a osvědčená značka.
  9. Děkuji za odpověď, s tím "obhájením" tak nějak počítám na hodinkách fakt nikde není žádný sebemenší ťukanec či vryp jdou přesně a jinou závadu taky nemají. To jestli jsem s nima někde praštil a zda to uznají v rámci reklamace posuzují v tom obchodě nebo v servisu? S reklamací hodinek nemám žádnou zkušenost a když to nebylo kupováno u AD tak nevím co čekat. Protože jestli si to v Praze jen převezmou a budu čekat na vyjádření ze servisu tak to k nějakému "obhájení" názoru nebudu mít ani šanci. Asi by bylo nejlepší se zeptat přímo v Praze kam to posílají a nabídnout jim že bych to tam dovezl osobně (hodně jezdím Praha - Brno). Co myslíte? No a pokud by to nedopadlo navštívil bych zmíněný servis. Díky za tip.
  10. Dobrý den, nerad bych zakládal nové vlákno a myslím že sem se tento příspěvek hodí. Nedávno jsem v outletu ve Vodičkově ulici v Praze (ZDE je o něm vlákno) zakoupil hodinky Hamilton X-Copter. Dnes mi bohužel, aniž bych s hodinkami někde bouchl, upadla minutová ručička u chronografu (viz foto momentálně se povaluje u osmičky) chtěl jsem kouknout kolik je hodin a najednou byla fuč. Rád bych se zeptal zda nemáte někdo zkušenost s reklamací v tomto obchodě nebo zda nevíte kam hodinky na opravu posílají. Nevím zda se obrátit přímo na ně nebo nechat hodinky opravit radši na vlastní náklady třeba u Hanáka v Brně. Děkuji za rady
  11. Dobrý den, rád bych se zeptal na tento tah tuším že stojí něco okolo 8000 kč lze sehnat něco podobného za menší peníz. Děkuji
  12. Zdravím ve spolek , zajímal by mě váš názor na tyto hodinky http://21jewels.com/...tproducttype=29 jak po subjektivní tak objektivní stránce např. v porovnání s Seiko divers SKX779K . Mě se docela líbí.
  13. Jo jo děkuji za odpověď. Nový tu opravdu jsem a kupuji první automaty. Je fakt že jsem nenapsal jak mají vypadat. Preferuji spíš sportovní, ale i potápky jsou fajn. Něco tohoto stylu http://www.hodinky-d...84.42.62/a-469/ nebo http://www.azwatch.c...itan-black-dial I "monstra" jsou moc pěkný. Vlákna jsem procházel (přiznávám že ne všechny ) je tu spousta nádherných hodinek a už si pomalu začínám myslet že to stejně jen u jednich nezůstane, prostě asi nejde zvolit jedny ideální, ale to je právě to - proč ten titan - je to čistě subjektivní prostě se mi líbí na tahu už tolik nezáleží.
  14. Dobrý den, již delší dobu se pokouším vybrat hodinky a začínám být trochu zoufalý Tak se obracím s prosbou o radu na Vás chrono profíky . Neměl by jste někdo tip na automaty, cenový strop 10000k, WR 200m, nejlépe tiatanové pouzdro a sklíčko hardlex či safír snad se nějaké takové najdou. Díky za inspiraci a hodně spokojených nákupů
×
×
  • Vytvořit...