Přejít na obsah

cecil

Členové_50
  • Příspěvky

    1 718
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Weightlifting,heavy weight boxing,LEONE,BEN LEE,
    UNICEF. Depeche Mode

Návštěvy profilu

15 227 zobrazení profilu

cecil's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Tak poslední UP nechám ještě týden a pak objednávka ISOfrane a nechám si je. Emperory mají teď nově na víc špičkově zpracované ocelové brnění(shroud) a samozřejmě původní keramické. Navíc sadu šroubků na případné výměny. DAL1BP se sponou z rose gold uprávou. Je to úžasná Seiko guma. Jedna z nejpohodlnějších a nejhezčích. Zkusil bych vyměnit i za Seiko SLA025 a ta ty bych navíc přidal krásné zánovní Ninja Tuny.
  2. Díky moc zase si mám co pročítat a nastudovat. Tyhle ty SLA Seika se mi vždy líbily ani velký ani malý. Ideální na denní nošení. A to si myslím že mám hodně velkou ruku. MM300 Jsou fajn ale na tahu a i tak mi přišly trošku menší. Na gumě se mi nelíbily.
  3. Nádherný hodinky. Vždycky mě zajímalo jestli jsou větší než klasické 300m Marinemastery SBDX001.
  4. Emperory s novým brněním..
  5. Dám zde ještě jednu šanci, než definitivně zůstanou doma a začnu je tunit o ocelový shroud a Isofrane. Takže Emperor tuny s kultovním strojem 8L35, ve špičkové kondici s komplet balením. Stopy nese pouze origo guma na sponě a poutku. Jinak ve výborné kondici. Co k nim dodat. Jsou to jediné hodinky, se zeleným safírem, mají 1000m WR, keramické a za nedlouho přibyde i ocelové brnění. Mám dokonce i náhradní šroubky a originál DAL-1BP vintage gumu. Tyhle hodinky si nelze s ničím splést, je to kultovní mašina navíc vhodná i pro menší ruce díky absenci nožek. Chci za ně buď Tudor Pelagos 42 nebo ty divné Tudory P01, nebo 43mm Tudory v bronzu. Zvážím i Seiko Marinemaster 300m, nebo Sinn U1. Jsou sexy a jsou možná jediné v ČR..Trade price 75t.
  6. cecil

    Velké Tudory

    Chlapi vážně uvažuji že si pořídím své první Tudory, nicméně mám dva problémy. Preferuji ocel a velikost něco kolem 43mm. Možná bych slevil na bronz. Druhý problém je, že mám velkou ruku cca 22cm. Nechci už nosit velké hodinky, normálně nosím Rado nebo Ninja tuny které vůbec nevypadají na 47mm ale spíše tak na 44mm a stačí mi to. Mám Breitle 48mm a třeba Seiko Emperor 52 a to už jsou velké stroje. Ale chci něco na denní nošení ale zase at mi nejsou malé. Tudor Black Bay bronz mají 43mm a vypadají velké, má te s nimi někdo zkušenost? Díky moc za radu.
  7. cecil

    Seiko Tuna

    znám je velmi dobře, měl jsem je kdysi.
  8. Modré Ninja tuny na hexa tahu..
  9. cecil

    Seiko Tuna

    Dneska na tahu..
  10. cecil

    Seiko Tuna

    Krásné jsou v super stavu!
×
×
  • Vytvořit...