Přejít na obsah

cecil

Členové_50
  • Příspěvky

    1 714
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Weightlifting,heavy weight boxing,LEONE,BEN LEE,
    UNICEF. Depeche Mode

Návštěvy profilu

15 129 zobrazení profilu

cecil's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Chlapi nabídnu své milované Emperory, které jsou u mě už nějaký ten pátek a za tu dobu dost vzrostly na ceně. Jednak je to model bez X na ciferniku, dále má stejný pohon jako Grand Seika, tedy kultovní 8L35 a navíc jich moc nebylo oproti klasické black verzi. Skličko je safír s netradičním zeleným antireflexem, jsou v nádherném stavu, mají kompletní balení a navíc super řemen DAL1BP, nový par krát na ruce! Originál spona na gumě má mírně ošoupanou vrstvu zlacení na sponě a očku ale jinak stav výborný. Tyhle hodinky pokud se někde prodávají a tím nemyslím ojetiny v JP storech, kde jsou v hroznem stavu se prodávají kolem 90t. Rád bych za ně Grand Seiko Quartz diver SBGX339, nebo černé. A nebo GS divery automat, tam bych přidal zánovní limitky Ninja Tuny. A nebo za Tudor Pelagos s Etou ale rovněž v pěkném stavu. Nic jiného prosím nenabízejte, měl jsem už toho mraky a tohle jediné mě momentálně zajímá. K hodinkám přidám pěkný náramek..
  2. cecil

    Velké Tudory

    Chlapi vážně uvažuji že si pořídím své první Tudory, nicméně mám dva problémy. Preferuji ocel a velikost něco kolem 43mm. Možná bych slevil na bronz. Druhý problém je, že mám velkou ruku cca 22cm. Nechci už nosit velké hodinky, normálně nosím Rado nebo Ninja tuny které vůbec nevypadají na 47mm ale spíše tak na 44mm a stačí mi to. Mám Breitle 48mm a třeba Seiko Emperor 52 a to už jsou velké stroje. Ale chci něco na denní nošení ale zase at mi nejsou malé. Tudor Black Bay bronz mají 43mm a vypadají velké, má te s nimi někdo zkušenost? Díky moc za radu.
  3. cecil

    Seiko Tuna

    znám je velmi dobře, měl jsem je kdysi.
  4. Modré Ninja tuny na hexa tahu..
  5. cecil

    Seiko Tuna

    Dneska na tahu..
  6. cecil

    Seiko Tuna

    Krásné jsou v super stavu!
  7. Ninja limitky SBBN043 bál jsem se velikosti, nosil jsem vždy vše větší ale nakonec 47,5 vypadá jako slušných 44mm takže v pohodě.
  8. Za mě vše v nejlepším pořádku, díky za obchod a doporučuji!
  9. Vše naprosto v pořádku, děkuji a doporučuji.
×
×
  • Vytvořit...