Přejít na obsah

welis

Členové_50
  • Příspěvky

    288
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

7 514 zobrazení profilu

welis's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Vse super! Diky za obchod
  2. Ahoj, nema nekdo k nabidnuti?
  3. Včera v Berlíně na Aerosmith odpočítávaly Chronomaty...
  4. Byl to jenom test na letní dovolenou, ale musim rict,ze oranzovy isofrane se hodi k dost hodinkam.Mel jsem ho na Omega PO8500, Seiko MM a Sumo, Breitling B1, Sinn U1 a vzdycky to vypadalo paradne. Na Chronomatech taky pohodicka. Kazdopadne rychle zpet slušně na kožáka.
  5. Pokud by si někdo něvěděl rady tak já mám sýrarnu s delikatesami a děláme vína, dárkové koše, balíčky sýrů atd. atd. zvládnem prakticky cokoliv.... www.facebook.com/mamradsyr www.mamradsyr.cz kdyžtak dejte vědět
  6. Jo taky mám ted 930 přešel jsem jako velký fanda androidu a měl jsem za poslední dva roky už 800, 920, 620 a 1020. Windows Phone je ve verzi 8.1 určitě nejlepší systém na telefony a Onedrive,OneNote a spojení s Windows 8.1. nemá chybu a pořád se zlepšuje. Nejvíc mě baví několik případů z mého okolí, kdy lidi přešli z Androidu, když viděli WP. Kolega v práci má dokonce vše od Apple (iMac, Macbook,iPad,Timemachine), tak má Lumii 920 a nedá na ni dopustit.
  7. Můj názor na věc je takový, že bych udělal černý strap se stříbrnými logy, případně nápisem chronomag. Každopádně dle mé zkušenosti se kvalita NATO strapů dost liší. Chtělo by to co nejlepší kvalitu jak látky tak hardware, at to za něco stojí...klidně by mi nevadila vyšší cena.
  8. Jak by řekl klasik: Ta guma i kůže na Omegách jsou libový!
  9. welis

    ROLEX V AKCI

    Hláška roku...
  10. Jseš out na tahu tady už nikdo nic nenosí, leda bys to přezul na zelenej hadr :-D
  11. tahle zubatá luneta je brutální...s touhle řadou nemůžeš šlápnout vedle! super
×
×
  • Vytvořit...