Přejít na obsah

kozaa

Členové
  • Příspěvky

    39
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli kozaa

  • Datum narození 1.7.1987

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

kozaa's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Moc je nenosím jen do společnosti, proto prodej a budu se shánět po něčem odolnějším (G-Shock apod.) na sportování a do práce.
  2. Já bych hodinky koupil jedině zde z fora nebo z kamenné prodejny aukra apod. není pro mě.
  3. Koupil jsem černou variantu ještě tam měl bílou, ale ta mě tak nepadla do oka.
  4. Tak Zeppeliny koupeny ani jsem necekal, ze budou v realu tak pekny. Supr diky za tip!
  5. Vsem moc diky moje volba pujde po Zeppelinech nebo Orientu oboji je presne to co bych chtel :-) dekuju
  6. Ty Zeppeliny to je presne to co bych chtel. Asi to bude lepsi volba jak ty Festiny ze? Zapesti mam 18cm. Zatim to je horkej kandidat a daji se sehnat i v CR coz je pro me velky plus.
  7. Ty Orient Star nadhera do chvile nez jsem uvidel cenu. Muj rozpocet je bohuzel jakej je a na hodinky za 22.000 bohuzel muzi zapomenout. Ty Orise bych taky bral bohuzel muzu za hodinky nechat max 9k uz takhle me zena doma zabije :-)
  8. Chtel bych automat, vodotesnost postaci proti vlhkosti a desti. Asi se pruhledu na strojek budu muset tedy vzdat me se hrozne libi videt jak ten strojek pracuje. Ohledne tech Seiko a Orient hodinek co by se dalo doporucit? Kdysi jsem mel v merku Seiko SARB033 ale ty v CR asi nesezenu ze?
  9. Ahoj vsem po delsi dobe jsem se rozhodl, ze si poridim hodinky, ale nechtel bych koupit spatne a proto se obracim o radu na vas. Shanim nejaky automaty ve vyse uvedeny cene nove nebo zde z nabidek. Meli by jste pro me nejakej tip? Nasel jsem treba tyto jaky mate na ne nazor? Hledam neco podobneho v tomto stylu. http://www.hodinky.cz/festina-automatic-6846-2.html?gclid=CjwKEAjwiYG9BRCkgK-G45S323oSJABnykKApxsgXV8qqsQHTt7xjiVBgjJoYTg12IunirVhPW3VyBoCeyrw_wcB Vim ze se cenove nepohybuju kdo vi kde, ale treba me budete umet pomoci. Hodinky bych vyuzil na bezne noseni, ale i do spolecnosti. Diky moc za jakoukoliv radu a pomoc.
  10. Moc pekny hodinky, libi se mi jak samotny model, tak hlavne barevna kombinace a za ty penize? Krasa a dobrej vyber. At slouzi!
  11. :-D dobré vlákno. No já si nemyslím, že by si velkovýrobce dovolil poslat mezi lidi něco jedovatého nebo nezdravého pokud to člověk nosí na ruce. Mám radu: pokud ti hodinky nechutnají, tak je prodej a kup nějaký co ti zachutnají a mají třeba vůni po lesním ovoci :-).
  12. Tak to leštění je teda pěkný svinstvo koukám. Nic pro mě. Každopádně děkuji všem za rady a pomoc.
  13. Dobre dam na vas zkuseny. O tom vylesteni jsem to nevedel, ze to naopak uskodi. Zas jsem o neco chytrejsi.
×
×
  • Vytvořit...