Přejít na obsah

jjpetross

Členové_50
  • Příspěvky

    57
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Pardubice

jjpetross's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Ano, ano byl jsem s nimi u Vás.. Pak za panem hodinářem dole. Ten je zkontroloval a pravil, že je asi stržen závit. Bohužel. Na funkci to ale prý nebude mít vliv Chtěl bych se zeptat..na kolik by přišla výměna pouzdra?
  2. Pánové díky za rady. Ještě jedna věc..samozřejmě že jsem je hned natáhl a kochal se tikotem (no prostě paráda však to znáte!)..bylo asi tak šest hodin. ráno se probudím a koukám, že se hodinky zastavily někdy ve dvě v noci..Vytáhnul jsem korunku, že je nastavím a začly jít.. Jak si to mám vysvětlit?
  3. Dobrý den, pánové, tak jsem se stal vašim hrdým soukmenovcem.. akorát mám jeden problém..přijde mi že zadní část pevně netěsní? Je to takto v pořádku? Případně..mohli byste mi poradit co s tím? Rovněž mám pocit, že jsou z druhé strany zadního skleněného víčka drobné nečistoty. S tím bych měl dělat co? Jediné co mě na první dobrou napadá je zajít s nimi do chronoshopu. Problém však je, že jsem je tam nekupoval (jsou z druhé ruky z ENG). Myslíte, že mi je vezmou na opravu (pokud je nutná)? A kolik tak tipujete, že by to mohlo stát? Děkuji.
  4. Proč? ale máte pravdu...proč bych vlastně měl... :/
  5. A kdo Vám brání...? Do očí by jste mi to však neřekl že?
  6. tak to snad nemusíte hned tak negativně komentovat...
  7. Přesně tak! Akorát doufám, že jste nezmoknul :-) Jako nevím ale za šmelínáře být povážován vážně nechci...Vám by se snad takové oslovování líbilo...?
×
×
  • Vytvořit...