Přejít na obsah

mydlinkaTM

Členové_50
  • Příspěvky

    502
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Pardubice

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mydlinkaTM's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. @atim na FB je skupina kluku zabyvajicich se brousenim. Jsou z cele republiky zkus poptat tam nabroušení toho kuchyňáku.
  2. Vsechny jsem hodněkrát otviral/zaviral a ladil stranove vule. Jsou nastaveny +/- shodně. Ale časem se ty povrchy ohladi. Hlavne v místě čepel/pružina dojde k vylešteni ploch a pujde to snadneji otvirat.
  3. ... diky chlapi, jsem rad, ze se vam moje prace libi.
  4. Kde začít? Určitě to používejte, mělo by to normálně fungovat. Zbytečně nemáchat ve vodě. Stonewash je založenej na naleptání chloridem a následném omletí v kamenech. Je to jenom povrchovka aby se to nelesklo jako psí koule. Reznout to nebude. Mosaz má povrch stabilizovaný tou patinací, tím by se s ní taky nic dít nemělo. Používáním se max oleští hrany. Namazáno je vazelínou Shimano, mám s ní lepší zkušenosti než např z bílou syntetikou. Určitě nevyschne. Další (jiné) oleje bych tam nelil, nemusí se to spolu snášet. Micarta je napuštěná směsí vosku s olejem, nebude to sáknout a nebude se ani tolik špinit jako kdyby zůstala neošetřená. Doma to asi nerozebírejte i když to má šroubky (pojištěný Loctite, vypadnout by neměli), pera jsou předpružený budete to potom horko těžko smontovávat. Kdyby něco napište a domluvíme se na údržbě. To bude asi nejrozumější.
  5. to jo a já jsem z toho taky mohl skončit v Bohnicích
  6. Zrovna jsem odnesl posledni balicky na pobocku a koukam, že první vlaštovka uz dorazila.
  7. Já mám seznam od Marka a jsi také na odpolední várce.
  8. @John_Lenon mám Tě v dnešní druhý kupičce, nechtěl jsem v poledne zahltit tu nebožku ve Vinotéce, tak jsem dnešní várku rozdělil na dvě půlky.
  9. Kousek od Pardubic, ale uz takhle premyslim, jestli bych nemel chodit do prace tak na 6 hodin? Jedno je hotovy a dalsi me zacalo.
  10. Tak 12 kousku jsem pred patou hodinou odeslal cestou do Lidu. A ted jsem dobalil zbytek. Dosla mi role hnedy pasky, tak jsem nastesti nasel cirou.
  11. Šéf jel do lázní, tak jsem zdrhnul brzo - mám nabroušeno a jdu navazovat koralky. Děkuji za slova chvály.
  12. Tááák milánkové, tyhle ještě musím nabrousit, těm doma navážu korálky a můžou šupem do Zásilkovny.
×
×
  • Vytvořit...