Přejít na obsah

vojtech vavra

Členové_50
  • Příspěvky

    78
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vojtech vavra's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Zdravím, prodávam zde před lety koupene Seiko 5 snzh55j1. Kromě pár vlásečnic žádné viditelné zraněni. Pouze prodej a pouze s řemínkem na fotce. Prodej nejlepe v Brně respektive kousek na jih od Brna. Cena: 5000 kč
  2. Zdravim panove, ackoliv mam sve milovane Omega reduce tak po ocku pokukuji po "dospele" verzi. Shanim moony vyhradne 3861 s hesalitem. Nasel jsem tento inzerat od nasich bratru madaru: moony Zda se mi ta cena az moc dobra na to ze jsou nove a nenosene.. Pisou,ze jsou z roku 2021 coz je rok vydani 3861. Nevite treba,ze by prvni sady byly nejake vice poruchove nebo jiny duvod teto na evropu dobre ceny ? diky za nazor
  3. Tak to je solidne trapny vstup. Bohuzel prispevky nezedituju ani nesmazu.
  4. Uff omlouvam se za vice fotek. Bohuzel nevim jak smazat prispevek.
  5. Je tady toho uz napsano hodne, nevim co bych vice dodal. Od prvniho kontaktu do predani vse na jednicku s hvezdickou. Jako mnozi ostatni, mohu jenom doporucit.
  6. Než si pořídím vysněné Speedy,tak jsem si udělal radost
  7. Ahoj Co rikate na nove Pan Europe :https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h35435820-american-classic-pan-europ-day-date-auto.html Pan Europ se mi vzdy libily a tyto jsou taky paradni.
  8. Uz to vidim, diky za info a upozorneni.
  9. hmm měl jsem za to,že jsou to dily přímo od Seiko a jenom si člověk poskladá jak potřebuje a líbi se mu.
  10. Zdravím panové narazil jsem na různé weby,kde prodávají již vlastni modifikace a protože jsem líný a nekrativní přemýšlím o něčem takovem : https://www.watchmodcustom.com/en/seiko-mod/7-aquanaut-olive-king-turtle.html Má s tím někdo zkušenosti? Hlavně ohledně kvality použití jednotlivých dilů.
  11. Tak mám o čem přemýšlet, jestli plast s nylonem a eventualně dokoupit řemínek dle vlastní chuti nebo cca o 20tis dráž se safirem a v kuži.
×
×
  • Vytvořit...