Přejít na obsah


Radek124

Zaregistrován: 26 čec 2011
Offline Naposledy aktivní: Dnes, 02:22
**---

Příspěvky, které jsem vložil

V tématu:KULINÁRIUM Chronomagicum

Dnes, 01:13

Nebude - shodou okolností se něco podobného (coby detox od páteční husaciny a nedělní kačeny) páchalo i u nás - a díky extra pixle kokosovýho mlíka, čtvrtkilu žampiónů + několikahodinovému odležení to bylo poprvé, co si rodinka u vymetené pánve pochvalovala že je po té "ťamanské polífce" nepálí čumáky  :speak_cool:


V tématu:Co mě dnes potěšilo :)

Dnes, 01:03

Taky občas tyhle reklamy s prádýlkem zcela cíleně pomačkám - lepší mít v reklamách co prosáknou přes filtr celoročně čerstvé "kozénky a prdélky", než jak ten uchylák od rána do noci sjíždět cizí hardware...  :death:


V tématu:KULINÁRIUM Chronomagicum

Dnes, 00:49

Taky to tam sypu (podle nálady kostky nebo plátky) lehce orestované na másle a troše zelené pasty - nejen že to má sympatičtější barvu, ale hlavně to pak nepřipomíná takové ty bídné ostatky staré slípky rozvařené v závodkové polívce i s kostma a kůží (...i když ty by tam správný Sandokan kvůli chuti a extra kaloriím nejspíš klidně nechal - včetně všech nožiček a dlouhého ocásku  :P )


V tématu:Nože

Včera, 20:33

Rodilým ignorantům (též označovaným jako "Běžný František Uživatel") holt není rady ani pomoci  :thumbsdown_anim:

Nezapomeň se pochlubit jak funguje Ivanem Lelákem tolik vychvalovaná "Leatherman Lifetime Warranty", až budeš reklamovat "opotřebovanou" čepelku na TTi... :whistling:


V tématu:KULINÁRIUM Chronomagicum

Včera, 16:29

@Zmizík: Začínám věřit že to s tím býložravectvím myslíš vážně - protože i slepec by spolehlivě poznal že mu z 12 hodin "pocené" husy/kačeny maso samo odpadá, hrudník bývá v pekáči propadlý dolů do šťávy a menší kůstky/žebírka získávají konzistenci podobnou sardinkám z plechovky...  :cheff: