Přejít na obsah

franus

Členové_50
  • Příspěvky

    102
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Zlín

franus's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Teoreticky by ti to mohli udelat i ve firme, kde se zabyvaji hydraulikou, hydraulickymi agregaty apod., proste zatrubkovavanim hydraulickych obvodu.
  2. Shanim neco podobneho, aby vyska byla max 130mm, navic pokud mozno s co nejlepsim fotakem. Zrovna ty LG co tady doporucujete svou velikosti asi Vrabymu vyhovovat nebudou... Velikostne se mi nejvice zamlouva Iphone SE, ale cena uz tak ne. Potom se mi hodne libi xperie compact, ale v testech docela kritizuji jejich fotaky. Teda asi az na posledni Xperii XZ, ktera vysla nedavno. A pak jsem taky narazil na tebou zminovany Samsung A3. Ale vice se mi libi verze 2016, ta 2017 uz mi prijde takova moc obla.
  3. Muj dotaz sice nepatri uplne ke stavbe domu, ale ma s zivotem v rodinnem dome neco spolecneho. Potreboval bych poradit nejakou rostlinu, nebo drevinu, ktera by slouzila jako izolace od sousedu. Predevsim aby zamezila vyhledu z jednoho pozemku na druhy. Potrebuji neco co az vyroste tak vytvori zivy, nepruhledny plot s vyskou cca 4metry (mozna i vice a to z duvodu svaziteho pozemku) a zaroven aby tato rostlina nezabirala moc mista do sirky, resp. hloubky a taky aby byl "nepruhledna" po cely rok. Jedinou zkusenost mam s tujemi, ale ty mi prijdou takove okoukané, nudne,... Takze pokud jste resili podobny problem, nebo mate nejakou alternatvivu, tak sem s tim.
  4. A jaky bazarovy kompakt byste doporucili?
  5. Asi myslel hybridni turbodmychadlo.
  6. Kdysi davno, jako student, jsem si poridil kompakt, nebyl to zadny sunt, ale ani zadna vyssi trida. Z kvality fotek jsem byl tehdy lehce zklamany, navic po case zacal strasne "žrát" baterie, tesne po zaruce prestal fotit resp. jinde nez za slunecneho pocasi byly fotky tmave, proste mi to tehdy prislo jako vyhozene penize. Nehlede na to, ze o nejaky patek pozdeji fotily mobily lip, nez muj fotak. Zkratka touto epizodou jsem na kompakty zanevrel. Nedavno jsem se potkal se znamym a ten mel zrovna u sebe Olympus PEN-5 (nebo tak nejak). Udelal nejake fotky nasich deti, ja jsem si ten fotak taky osahal, neco malo pofotil a potom kdyz mi ty fotky ukazal, tak jsem byl z toho nadseny. Jednak z kvality fotek a jednak z jednoduchosti ovladani fotaku a jeho rychlosti. Na zaklade toho jsem usoudil, ze asi bezzrcadlovka je to prave. Zrcadlovka je pro me velka a tezka, v kompakty jsem ztratil duveru po predchozi zkusenosti, ale mozna doba uz hodne pokrocila a pletu se. Co se foceni tyka, tak jsem uplny amater (jednak z duvodu foceni samotneho, jednak asi nedokazu ani poradne posoudit co je kvalita, ostrost, hloubka, barvy apod.). Duvod proc chci fotak je, abych hlavne mohl fotit maleho, tzn. nejaky vylet, turistika, hory, nejaka oslava, pripadne sem tam si neco vyfotit neco co me zaujme. A chci aby ta fotka co z toho vyleze byla pekna - ostra, mela hloubku a pekne barvy.
  7. Chci zkusit poridit nejakou pouzitou bezzrcadlovku. Muzete mi doporucit nejaky internetovy foto bazar, pripadne forum, kde je vetsi "provoz", inzerce je ctenejsi a s vetsim poctem aktualnich nabidek? Diky
  8. A co Honda S2000? Ta by se mohla vejit do tve cenove relace ne? Jinak jeste tady napadly Mini Cooper S, Megane RS, Toyobaru, Focus ST ... a spousta dalsich. Otazka jestli ti bude stacit nejaka 106gti za 50tis., nebo chces i neco reprezentativnejiho a dospelejsiho? Chces to na okruhy a trackday honit vterinky? Nebo jen na vylety kde se budes kochat a obcas tomu slapnes?
  9. Sel jsi zrovna k Michalovicovi, nebo jsi uvazoval i nad jinym instruktorem? Vim ze jizdy porada treba i Jan Cervenka - coz je urcite dobry instruktor a jezdec, ale u Michalovice jsem videl jezdit jezdce, co maji treba zavodni zkusenosti z Nurburgringu apod, pripadne co chteli zlepsit svuj lap record o 0,3 sec ! Tak jsem si rikal, jestli za Michalovicem nechodi lidi, kteri potrebuji opravdu uz nejaky racing level. Taky uvazuji si neco takoveho zaridit - a asi bych šel k tomu Červenkovi, ale zatim vubec nemam predstavu kolik to stoji, tebe to prislo na kolik (kdyztak SZ)? Jinak co tě vsechno uci? Stopu, techniku brzdeni,...?
  10. uff: neco zde http://s276.photobucket.com/user/1110101011/media/IMG_0790.jpg.html a http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=8&p=837798 snad se v tom nejak zorientujes. Ale spis bych hledal na nejakem bmw klubu, nez v jednom z nejkomercnejsich bazaru v CR
  11. On to až takový vrak nebyl :-) http://speedhunters-wp-production.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2014/12/13090015/hoonicorn-13N.jpg
×
×
  • Vytvořit...