Přejít na obsah

Stevicek

Členové
  • Příspěvky

    32
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Stevicek

  • Datum narození 23.4.1989

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Stevicek's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. To vypadá fakt dobře ale tve termín na rok 2022? To z nás covid udělá národ kovářů? Myslel jsem si, že takový kurz bude dost okrajová záležitost pro pár lidí. Chyby lávky.
  2. Neznáte nějakého dobrého nožíře v rámci ČR (ideálně Morava, ale není to podmínka) kdo by poskytoval kurzy výroby nožů? Kamarád se začal bavit domácí výrobou nožů, tak bych mu chtěl dát ke kulatinám kurz u někoho opravdu dobrýho.
  3. Brňáci a Pražáci doporučuji vyzkoušet Andrew Wright. 2 Mladí kluci z Brna kteří si toho zatím dost hledí. Ceny jsou směšné, 1600 Kč za MTM košili u které je možná spousta úprav nad rámec MTM je fakt fórek. Co se týče střihu, zatím dle mého nejlepší ve srovnání s Le Premier, Galard, Cavalier. Přijde mi to jako starý Galard v Brně.
  4. Podle mě má většina pojišťoven příspěvek na dentální hygienu v rámci stovek korun. Nejvyšší příspěvek poskytuje VZP, celých 1000 Kč. Jediný problém je, že se jedná o příspěvek na dentální hygienu v těhotenství . Je asi na zvážení každého soudruha jestli se mu chce jebat se změnou pojišťovny kvůli pár stovkám.
  5. Děkuji, šlo mi hlavně o to jestli se nemůžou projevit nějaké nevratné změny. Pokud pomůže promazani a servis tak je vše vyřešené.
  6. Ahoj, řešil jsem podobný problém a vyhrál Samsung gear fit 2 pro. Pokud ti nevadí že to je spíš smart band než hodinky.
  7. Ahoj, Mám možnost koupit raymond weil freelancer day date. Majitel je má 7-8 let. Nikdy nenošené, nezkraceny tah, kompletní balení. Můžou nastat nějaké komplikace se strojkem, když 8 let stojí? Myslím problémy s mazání strojku atd? Jaká by mohla být reálná hodnota takových hodinek, nebo od nich radši ruce pryč? Díky moc za jakékoliv rady.
  8. Ahoj, taktéž zvažuji koupi C60 pro, nemá je náhodou někdo v Brně na vyzkoušení?
  9. Já bych v této cenové hladině volil buďto windows phone ( nejlepe počkat na lumia 535) nebo čínu ( JiaYu G4S, Redmi 1S) třeba z antelife
  10. Dlouhé léta jsem měl android. Teď již +- rok funguji na wp8/wp8.1. Po roce čistě na wp mi přibyl domů i jeden telefon s androidem. Poměrně mě překvapilo, že na telefonu s androidem nepoužívám prakticky žádné aplikace na víc oproti wp. Čistě za mě mohu říci že menší množství aplikaci nepociťuji. Tím nechci říct že není, ale to, že je to dost individuální. Jedním z důvodu je určitě to, že vůbec nehraji hry na telefonu. Znatelně horší je wp v rychlosti načítání aplikací. Zatím co u androidu když spustím fb, tak spuštění aplikace/načtení aplikace z ramky je téměř okamžité. U wp čekám s mojí lumia 920 dlouhé vteřiny. Taky messenger nefunguje zdaleka tak dobře spolehlivě jako na androidu. Tím mám namysli spolehlivost notifikací atd.
  11. co radši klasiku http://www.aliexpress.com/item/Cheap-Price-Original-Nokia-3310-Unlocked-cell-phone-free-shipping/1779775775.html
  12. Mnohokráte díky organicovi a attymu za rady při výběru.
×
×
  • Vytvořit...