Přejít na obsah

jirkab

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli jirkab

  • Datum narození 31.3.1964

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jirkab's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Přesně tenhle Lezin https://www.alza.cz/sport/lezyne-super-v-23-d6360643.htm?o=1 mám, jelikož používám rychlospojky a zatím super, ale mám ho zatím jen 3 roky, nějakých 7 - 8 t. km. takže zase toho moc ještě dělat nemusel. Silnička a poslední dobou hlavně gravel.
  2. jirkab

    Citizen Eco-Drive

    ..podstatě lithiový akumulátor.. takže plné nabití (stejně jako vybití) není taky asi žádoucí. Děkuji.
  3. jirkab

    Citizen Eco-Drive

    Ano, nechci to moc řešit, ale jak píšeš, ale pokud někdo umí vysvětlit technologii u kapacitátoru a nebo zná odkaz kam se vrhnout a načerpat vědomosti, tak bych to uvítal
  4. jirkab

    Citizen Eco-Drive

    Děkuji. Za oknem je severo-východ, takže svítí jen chvilku ráno, tedy pokud svítí Jen jsem si říkal, jestli občas vybít aspoň na půlku by jim neprospělo.
  5. jirkab

    Citizen Eco-Drive

    Mám prosbu, koupil jsem Garminy a 3 roky staré Eco-Drive jsem přestal úplně nosit. Mám je asi půl roku za oknem, ale chci se zeptat, kde je nejlépe skladovat aby netrpěl kapacitátor? V úplné tmě a jen občas je vystavit světlu, a nebo naopak je nechat pořád na světle? Díky.
  6. A co Kapverdy, bratranec tam byl začátkem března a fajn, prý i koupačka. Můžu zjistit podrobnosti.
  7. Co si pamatuji, tak je tam uvedeno, že lékařský posudek se vydává s dobou platnosti 5 let. Uvidíme, těch 10 let bylo fajn. Pořádně pročíst to chci tenhle víkend.
  8. Ano, skupina nebude. Prostě budeš mít k ochraně života a majetku Stejně se sloučí ke sportovním účelům a k loveckým účelům (tedy aspoň tak to chápu).
  9. jirkab

    Citizen na ruce...

    Týden nové AT9030 - zatím prostě super
  10. Tak nakonec hodinky šli do servisu. Asi po 10dnech mi odpadlo i sklíčko. Při tomto jsem nahlásil a popsal i závadu s roztočením setrvačníku. Strojek mi bude vyměněn. Dnes si mám hodinky vyzvednout. Musím uznat, že jednání majitele firmy (myslím že hodinářství se jmenuje HODINÁŘSTVÍ V PŘEMYSLOVSKÉ) je super a reklamace proběhla bez problému. Z hodinek jsem trochu zklamán, ale nic méně je to jen výrobek a doufám, že s nimi budu už dále spokojen.
  11. Ahoj a díky, nosím je teprve 4 dny, není šance že to samo přestane? To mě docela štve, nové a rovnou do servisu. Jinak moc děkuji za odpověď
  12. Dobrý den, mám prosbu a nevím, co se mi v hodinkách děje. Ve čtvrtek 4.8.2011 jsem koupil své první automaty Zeppelin 7656 se strojkem Miyita 821A a děje se to, že každý den po cca 8 až 12 hodinách nošení se mi velice rychle roztočí to velké kyvadlo (asi setrvačník) vzadu a to takovou rychlostí, že se mi rozvibrují celé hodinky. Je to velice rychlé a trvá to asi 10 vteřin, poté se to celé zastaví a hodinky vůbec nejdou, musím je ručně párkrát natáhnout, jsou úplně nenatažené. Nemám s automatama žádné zkušenosti a bylo mi doporučeno kolegou toto fórum. Doufám, že dotaz není blbě formulován a že se najde někdo, kdo řekne co se mi to v hodinkách děje a poradí, jestli nedělám něco špatně a nebo je mám reklamovat. Předem děkuji, Jirka.
×
×
  • Vytvořit...