Přejít na obsah

RichP

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli RichP

  • Datum narození 3.9.1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.pifo.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Zlín

RichP's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. No, musel bych je každým pádem zkusit, ale nějak mám pořád trochu obavu, že to na mě bude příliš těžká váha Přikládám fotku (prudce dokumentární) se Seiky, které mám teď na ruce a u těch je uváděný průměr 43mm včetně korunky (tuším něco přes 41 bez korunky). Ještě jsem Suma neodepsal, moc se mi líbí a moc bych je chtěl, ale nehci vypadat, jak klaun.
  2. no, tak takhle bych dopadnout nechtěl Tak to je ještě všechno zdá-se otevřené. Zkusím se domluvit na vyzkoušení, než "kůpím"
  3. Uff, no, tyhle transakce moc nemusím (jsem v tomhle asi konzerva). Asi bych se spíš k někomu přifařil, až by něco řešil. Nejhorší je, že jsem zase tak 50-50 mezi Archimede ST a Sumy . Jdu se na to vyspat
  4. To by se dalo. A kde se to dá sehnat a "kdo to tam dá"?
  5. Díky, díky, díky Budou to tedy zřejmě Suma - na 95%. Ty Sporttauchery jsou stále ještě ve hře hlavně kvůli safíru (často beru hodinkama o futra, zdi apod.). Máte někdo zkušenosti s tím Hardexem a výměnou za safír. Kde, kdo, jak, za kolik?
  6. Díky moc - potvrzený názor je vždycky fajn Narazil jsem tu teď na vlákno, které se zabývá průměrem hodinek a průměrem zápěstí se spoustou fotek a přemýšlím, jestli těch 44mm u Sum přeci jen nebude na mých cca 5,5cm moc velký nářez . OK, každopádně dilema mezi SRPy a Sumy je vyřešeno. Teď se rozhodnout, jestli Sumo nebo něco jiného. Chci nakupovat v ČR, případně z UK/DE po netu. Suma mám vyhlídnuté v AZWatch
  7. Ahoj všichni, díky moc :-) Zatím asi stále vedou Suma po všech stránkách, takže to asi risknu a budu doufat, že to nebude vypadat na mé ruce moc srandovně . Pro účely zkoušky něčeho většího jsem si půjčil Doxy z otcovy tlapy a i ty vypadaly OK. Jediné, co teď ještě řeším je případný servis. Suma se do ČR standardně nedodávají ne? Je na koho se obrátit v případě nějakého zádrhele?
  8. Chci si koupit hodinky na každodenní nošení. Aby to něco vydrželo a člověk je nemusel sundávat, když jde třeba v létě na koupaliště nebo šnorchlovat. Spíš se mi líbí takový "střízlivější design" - prioritou je dobrá čitelnost. I poté, co jsem probral místní fóra nemůžu se rozhodnout mezi těmi třemi. Líbi se mi všechny, ale nejvíc asi Suma (černé). Průšvih je, že mám zápěstí 17cm a nevím, jestli už nebudou moc velké (SRP043 je stejné dilema). Proto jsem začal pokukovat taky po něčem menším a našel Archimede Sporttaucher. Nejsou mi sice po stránce designu tak blízké, ale taky nejsou vůbec špatné a v jejich prospěch mluví velikost (a počítám taky váha) a safír na rozdíl od Hardexu. Netušíte taky, jak je jsou na tom Suma s přesností vs. Archimede - tedy kalibr 6R15 vs. ETA 2824-2? Tak, a teď se do mě, coby chronoanalfabeta, můžete pustit :-)
×
×
  • Vytvořit...