Přejít na obsah

426kahemi

Členové_50
  • Příspěvky

    139
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

3 251 zobrazení profilu

426kahemi's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Ahoj všem. Prodám regálové reproduktory Klipsch RP-500M v černé variantě + stojany Norstone Walk Stand. Přidám také kvalitní reprokabely WireWorld Helicon OFC (3m). Vše samozřejmě bez poškození, v perfektním a kompletním stavu, včetně kompletního balení. Prodávám jen jako komplet. Cena 14.000 Kč Více foto na vyžádání. Díky Chronomagu za prostor.
  2. Zdravím ve spolek. Mám tu sluchátkový zesilovač McIntosh MHA100 společně se sluchátky McIntosh MHP1000. Prodávám jako komplet. Přihodím k tomu rovnou i prémiový síťový kabel WireWorld Stratus 5.2. Samozřejmostí je bezvadný stav a kompletní balení včetně všech krabic a příslušenství. Cena kompletu pro chronomagory = 74.900 Kč Na vyžádání více foto nebo info. Předání samozřejmě jen osobně. A děkuji tímto Chronomagu za možnost inzerce.
  3. Max. spokojenost! Vše proběhlo ultra rychle, ochota vše zodpovědět, mohu jedině doporučit. Ještě jednou díky za fajn obchod! L.
  4. 426kahemi

    Casio všeobecně

    To vypadá hezky https://www.g-central.com/g-shock-gst-b400-is-the-slimmest-g-steel-watch/
  5. Tenhle retro tah se mi zamlouvá! https://www.tagheuer.com/cz/en/timepieces/collections/tag-heuer-monaco/39-mm-calibre-heuer-02-automatic/CBL2113.BA0644.html
  6. 426kahemi

    SEW 2020

    No, těšil jsem se moc, ale zároveň očekával že to přijde.. Díky za info a na viděnou v roce 21!
  7. 426kahemi

    GBX-100

    Tak po týdnu testování aktivity a záznamů tras jsem dospěl k závěru že jsou na to hodinky totálně nepoužitelné, stejně jako na měření kroků. Neustále blbne GPS trasování a ušlé vzdálenosti se při delší túře vůbec neshodují s reálnou vzdáleností. Včera naměřily při zhruba 11 kilometrové trase přes 22 km (!), a na mapě naopak ukazují jen něco kolem 4 km. Takže sorry Casio, ale tohle je fakt k ho*nu... A jelikož po více jak měsíci nepřichází žádná snaha o nějaké updaty nebo vylepšení, asi je brzy hodím do šuplíku.
  8. 426kahemi

    GBX-100

    Vibrace bez zvuku lze nastavit, ale pochybuji že Tě to vzbudí, protože to jen krátce zadrnčí. Pracovní dny bohužel nastavit nejdou...
×
×
  • Vytvořit...