Přejít na obsah

eloga

Členové_50
  • Příspěvky

    3 926
  • Registrace

  • Přítomen

7 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Za vodou
  • Fanoušek značky
    Seiko, Japan Made First.

Návštěvy profilu

8 125 zobrazení profilu

eloga's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Lepších? Vážně? Pánové proberte se, takový tankodrom tam dřív nebyl, teď to jen jen horší a horší. To je prostě bída, já jsem sjezdil se starým autem západní i severní Evropu, i to Slovinsko/Chorvatsko, ale taková mizerie na silnicích je skutečně jen u nás. Nikde jinde. Když už tedy lepší úsek - ten je na D1 od Říčan na Velké Popovice, 5km když to není ucpané, dá se slušně a hladce jet. Některé úseky na Vysočině ještě , ale zrovna tady před Lochkovem je to prostě něco otřesného. Celkově to s našimi komunikacemi téměř padá pod úroveň z počátku 60 let, kdy táta tomu říkal roleta, prostě tam byla značka Kozy. Dnes tam mnohde nemáme ani tu značku... Co dodat, nic, vidím že zkušenost je nepřenosná.
  2. jasná zpráva, ono je to stejné všude po celé cz, nejen tramvaje/šaliny, ale i veškeré silnice.... , hele Martine třeba taková D0, /už jenom to značení mluví samo za sebe / úsek od Barrandova k Lochkovskému tunelu a to na obou směrech - takovou hrůzu na asfaltové silnice dovedou spáchat jen polévači asfaltu jen tady v cz, jinde takovou hrůzu nepotkáš. Na tom cca 4 km úseku jedeš stále nahoru dolu propadlina-lívanec, stále to mlátí a mlátí, když je mokro nic moc. Běžně se v Evropě taková záplaty přebrousí, aby to bylo bez přechodu, ale my máme i z opravených silnic a dálnic tankodrom. D11, D5 atd. A Praha to je také díra - samá díra, prostě humor. Když je ministrem novinář... , co jiného čekat.
  3. Jestli takové poznatky nepatří spíše do sekce Humor.
  4. Timur a jeho parta Šojguův zástupce skončil v poutech, za obří úplatek mu hrozí až patnáct let - iDNES.cz
  5. Na východě jsou medvědi. Latinsky Hic sunt ursus. Tedy v Horních Uhrách. Srovnáme-li to s římským Hic sunt leones - je jasné, že jde o neprobádané a nebezpečné území. Medvědi jsou tam na každém kroku a idú na Prešpurk. Bezpečné sú tam pre domorodcov len cintoríny. Zejména v oblasti Svit.
  6. To oni v Eltonu nechtějí, kdepak logiku a už vůbec ne historickou. Jinak by si jejich limitky mohli strčit do... Tady na foru jsem četl různé komentáře k výrobcům, kteří kopčí rolexky, s různým stupněm odsouzení a ostouzení. Ovšem jde o modely levné a levnější. Jestli nadělají majiteli stejnou parádu, to už je věc každého soudruha. Jenže tuto hru "á la Rolex" hrál kdysi i Prim, sběratelé vědí. No a z důvodu připomínání něčeho co to není, já bych si takové hodinky, které vypadají jako Rolex, ale jsou jinak všelicos nekoupil. Stejný pocit mám tady s Eltonem na jejich historické pokusy, přepsat po jejich pojetí historii ve skutečnosti nelze. Prim začal fungovat až v roce 1949 po komunistickém puči a to mluví samo za sebe. Přes to prostě a jednoduše nejede vlak. Natož historický jako Slovenská Strela.
  7. já to mám jako pracovní, do garáže a na zahradu. Jinak Seiko je
  8. velmi dobrý tlumočník - hodí se i do Brusele..
  9. no asi tak, takové to bylo...
  10. Od toho je to žumpa. Ale i v žumpě můžou být mimo sraček sem tam i perly. Ale ten tvůj pokus to nebyl. Cenu to má, jenže i v žumpě musí přemýšlet.
  11. Tak ono nejde ani o to, citovat islámské bláboly jako spíše stvořit vlastní myšlenku. To že tady vystavíte citaci s Aláhem znamená pro ně +. Velké plus, můžou to zase oni citovat v překladech a psát o vás že to chcete, protože to je použito v českém prostoru a ještě tomu věříte. V podstatě stockholmský syndrom. To je právě ten český problém, nechápat realitu a myslet si, že se nás to netýká, protože to ještě jinde a daleko. Tedy islámské bláboly zásadně necitovat v českých mediích a nezávislých serverech a činnostech jako toto forum. ** Ještě další postřeh z jiného světa https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/útok-v-sydney-policistka-která-zastřelila-útočníka-s-nožem-je-podle-premiéra-hrdinkou/ar-BB1lFRiq?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=1c15cf411d644820a3dc4a9acba74786&ei=29 no a u nás na FF před Vánoci - policie se představila jako síla, která nic nevyřešila a je z toho 15 mrtvých - také nevinných. Bude třeba si sehnat letenku do Austrálie... Hezký den
  12. Článek o násilí ve Švédsku...., vybráno z diskuse - Švagrova sestra se před 45 lety do Švédska provdala. Nemohla si to vynachválit. Nemuseli zamykat dům a auto, nemusela se bát chodit s dětmi kdykoliv a kamkoliv. Před 25 lety se to zlomilo, Švédsko se otevřelo komukoliv, rozhazovalo peníze, vznikaly NoGo zóny, kam se lidé báli jít i ve dne. Tak se přestěhovali do Německa. Nakonec se nedávno vrátila do ČR. Psychicky neunesla, že by tam měla prožívat to samé. My tam máme sestřenici, naposled jsem tam byl předloni, ale relaxovat jsme jeli raději do Norska. Je to tam klidnější. A co tady v CZ - máme ještě šanci nebo už to bude u nás za pár let také takové? Co myslíte hodinkáři?
  13. Policie se pořád šťourá ve své kauze... https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/střelec-z-fakulty-se-před-útokem-skrýval-v-budově-před-činem-pil-tvrdý-alkohol-tvrdí-expert/ar-BB1luNsp a přitom je nad slunce jasné, že by ho v klidu odchytli 2 hlídkaři hned ve vstupu do budovy FF na Palachovi. Pokud by tam ovšem byli že.... O čem to ten kolínský rozumbrada pořád žvaní? Už měl dávno řídit semafory někde v Mukačevě... no ni?
  14. Díky za tuto zprávu , znamenám si.
  15. Vezl jsem včera k Rudovi 2xSeiko a jedny švýcarské Eloga. Automaty Seiko dostanou lázně u Rudy a bude jim dobře. Druhé Seiko Q jsou po zásahu kutila mimo provoz asi už navždy a konečně ELOGA. Prostě malé hodinky z padesátek, 17j, ale mají toho hodně za sebou. Zjistilo se, že je možné je vyčistit a dát jim patřičný servis, nebude to tak hrozné. Vidět království hodinářů u Rudy všem doporučuji, stojí to za to. Chvíle s Mistrem vydá za mnohé diskuse tady a je klid... Rudovi a jeho týmu na zdraví a klidnou práci. Děkuji též za přijetí zakázek na ten můj "šrot".
×
×
  • Vytvořit...