Přejít na obsah

mx6

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

mx6's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ty Bulovy nejsou špatné. Budou jedny z favoritů. Mám ještě pořád ve hře i Invicta Grand Diver 13703.. Ze zahraničí nemám problém nakupovat, už jsem z Číny pár hodinek bral.. Cooper2005 dík.
  2. Ty Primky jsou fakt hnus když to vidím na té velké fotce.. Dostal jsem jednu nabídku na Invicta Grand Diver, docela se mně líbí. I když ještě bych maličko něco jiného pokud bych našel.
  3. Já mám ruku docela normální jako průměrný chlap, spíš je to o zvyku a hlavně se mně líbí větší hodinky. Všechny co jsem měl a mám mají 45-48mm. A když vyzkouším menší, prostě nee. Stejné je to s autem, domem a vlastně se vším. Hlavně se musí ta konkrétní věc člověku líbit. Můj typ jsou celokovové spíš sportovní, něco jako Casio Edifice co mám nebo Festina akorát s mechanikou a viditelnou částí strojku. Ďábelská kombinace co? Co používají Stormy za strojky? Čistě designem se mně docela líbí jejich Excalibury(rozhodně jsou zajímavé), ale jinak tuto značku vůbec nemusím a navíc ta cena! Pak jsem narazil i na Prim W01P.10157.B, což jsem ani nevěřil že něco takového udělali. Ale nevím, úplně nejsou to pravé ořechové.
  4. Zdravím, nemáte náhodou typ na hodinky: mechaniky(automaty) viditelná setrvačka, nebo aspoň kus strojku (skeletony ne) pouzdro i tah ocel -stříbrná průměr min 46mm bez korunky cena max. 10 000,- Preferuji spíš nové, ale pokud by byly solidní, zachovalé použité, dalo by se. Výrobce v tomto případě asi netřeba řešit. Nemám šanci, že? Kromě číny... Díky
  5. mx6

    CASIO EFE-504RBSP- 1A

    Odkaz jsem dal spíš pro srovnání. Já jsem kupoval tyhle hodinky jako originál až jsem nakonec zjistil že to jsou repliky což mě maličko naštvalo, ale na druhou stranu to stejně nikdo nepozná a za ty prachy to není žádná tragédie. Líbí se mně stejně a fungují stejně jak originál,, Tímto tématem jsem chtěl třeba někomu poradit jak poznat u těchto hodinek pravost..
  6. mx6

    CASIO EFE-504RBSP- 1A

    Mám tu fotku kde jsem zakroužkoval odlišnosti - může jich být víc. Datumka - barevná kombinace, stříbrný kroužek u ukazatele 24 hodinového cyklu a obvodové karbonové pásky - repliky mají maličko vystouplé jako nálepka. Jinak odkaz na repliky kdyby měl někdo zájem.. http://www.lelong.com.my/casio-edifice-red-bull-limited-edition-efe-504rbsp-1av-L1010015-2005-01-Std-I.htm
  7. mx6

    CASIO EFE-504RBSP- 1A

    Zjistil jsem že moje datumka je bílá s černými čísly, ale na fotkách originálů je to naopak. Těch bílých jsem ovšem viděl taky dost.. Dokonce jsem viděl i žlutý ciferník stopek vlevo -místo modré- nebo černé ručičky..
  8. mx6

    CASIO EFE-504RBSP- 1A

    No to právě nevím.. Jako podle ceny a balení by se zdálo že nejsou origoš, ale na youtube jsou nějaké videa a tam mají ty krabičky s polštářkem stejné jako já. Na ebay je halda hodinek casio za daleko menší peníze než u nás v obchodě, proto vůbec nevím jak to teda je.. Proto jsem právě píšu ať to pochopím.
  9. mx6

    CASIO EFE-504RBSP- 1A

    Už je nosím pár dní.. Když jsem to psal tak jsem je ještě neměl a viděl jsem je pouze jednou ve výkladní skříni v hodinářství.. No, vypadají dobře, materiál a zpracování je perfektní. Tohle má to být limitovaná edice redbull racing- prodávají se v obchodě s tím plexisklovým stojánkem a karbonovou destičkou. Moje samozřejmě přišly jen v krabičce s logem a s návodem a cedulkou bez označení modelu. Jdou přesně a všechno funguje -ono tam vlastně ani nic moc není, jen stopky a datum. Nevím, pokud se nic nevysype tak je to v pořádku. Jako připlatit si dalších 5 tisíc navíc v obchodě a dostat to samé plus ten stojánek s destičkou vyrobenou ve fabrice redbull racing? Asi to vyřeší víc lidí jako já.. Akorát záruka nikde, jediná nevýhoda..
  10. Zdravím, je tomu skoro rok co jsem se tady zaregistroval a napsal svůj první příspěvek. Byl na hodinky simpar. Psal jsem na ně chválu a říkal že mám jiné zájmy než hodinky takže mně stačí.. Samozřejmě že jsem je pak prodal a měl mezi tím asi další troje než jsem se probojoval až hodinkám Casio. Vydražil jsem tyto: CASIO EFE-504RBSP- 1A za 2500,- jsou nové zabalené, ale všude je prodávají tak za 7tis a více. Je možné že to nejsou originály? Teď jsem se tu něco podobného dočetl. Myslel jsem že Casio je prostě jen Casio a nikomu se nevyplatí dělat repliky relativně levných hodinek..
×
×
  • Vytvořit...