Přejít na obsah

David Tichy

Členové_50
  • Příspěvky

    191
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Damasko, Seiko

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

David Tichy's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Ještě můžeš mrknout na Rascal, sice víc hofo-fogo ale třeba ve 20tce mají přehazku v náboji a řemen místo řetězu. Takze když děcka padají, nebo prostě nepatrně pokládají kolo nemusíš mit strach, že zničí přehazku. U nás se osvědčil woom 14tka a pak už Rascaly 16 a teď 20
  2. Rab zmrzka za 2E, centrum Puly v pondělí zmrzka 2,5E
  3. Vše v naprostém pořádku, určitě doporučuji.
  4. David Tichy

    Damasko - novinky

    Černé se vůbec neboj. Vypadá dobře a za pět let co je mám jsou pro mě pořád supr. Jediný místo kde je malinko znát užívání je luneta.
  5. Vřele doporučuji, domluva i odeslání bylo bleskové. Díky.
  6. Máte někdo zkušenosti s Dragonfly red? Víceméně na domácí poslech jako DAC k zesilovači plus sem tam k mobilu na VEN? MÁ to smysl?
  7. Pěkný. Myslel jsem spíš něco kde bych postřehl změnu bez nutnosti investice větší než je celá moje sestava.
  8. Díky za radu. Jak už bylo napsáno někde nahoře, hudba musí hlavně bavit. Mě to v téhle mojí sestavě baví a dostačuje. Teď jsem spokojený... Ikdyž nějaký ten DAC lepší... hmm
  9. Jasný, tuner je jen doplněk+ ipod a internetová rádia které tu doporučil Ipo nejsou vůbec špatný. Hlavní zdroj je pc a externí zvuk. Karta EMU 2002 což bude možná teď nejslabší článek řetězu. Repro stare regály BW 602. Jezevčík zapojen zatím jsem ho jen tak polechtal na břiše. Koukal jsem s otevřenou hubou co dovede oproti do dneška používanému avr od denonu dra 375 je to nebe a dudy... Sraz jezevčík v Blavě si dovedu živé představit jak dojedu vlakem s jezevčíkem v batůžku. Jestli bere Afri anténu vezmu tuner z šlechtické rady jezevčíků
  10. Tak díky za rady a zábavný čtení, žena mlčí a já du zapojovat jezevčíka s tunerem
  11. Přemýšlel jsi o značce Osprey? Nabídku mají opravdu širokou. Mám malý Viper na kolo a je skvělej. Teď na vánoce mi byl nadělen 65l atmos. Už se těším až ho hodím na záda a půjdem někde na vandr.
  12. Přes formulář nesmíš tam ti nic dobryho nenabidnou. Vytoč infolinku a řekni nějakou pohádku o služebním tarifu nebo jiné nabídce...Před měsícem jsem dostal neomezený volání SMS a 4,5Gb dat za cca 400 Kč.
  13. Tímto bych chtěl poděkovat Jirkovi za poskytnuté rady při výběru hodinek a rychlost eshopu helveti.cz Opravdu mohu vřele doporučit.
  14. David Tichy

    SARB017 Alpinist

    Tak ty sou ty ceny.. to abych snad radsi koupil druhy alpinisty v inzerci s naramkem a prodal bez...:-D
  15. David Tichy

    SARB017 Alpinist

    Fotka je jen momentka ale dik. Perlon to snesl dobre. Protoze jsem vul a origo naramek je uz prakticky nesehnatelnej me ted nic jinyho nezbyde nez na takovy extra mokry akce prezout z konika na perlon.
×
×
  • Vytvořit...