Přejít na obsah

prukajda

Členové_50
  • Příspěvky

    264
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Opava

Návštěvy profilu

5 748 zobrazení profilu

prukajda's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Ahoj, plánujeme do rodiny pořídit další auto, rozpočet 300 až 400 tis. Kč, ideálně s odpočtem DPH a 4x4. Má smysl uvažovat o dovozu ze zahraničí? Nezabýváte se někdo dovozem či prodejem starších vozů? Raději bych využil služeb někoho z Chronomagu, než kupovat či využít služeb od nečlena. Díky za případné kontakty.
  2. Je ro mrazivé a smutné. Souhlasím s JR_2010, pokud by to bylo vhodné, dejte vědět, ten kdo ví, zda je potřeba nějak pomoci rodině. Už se tady dříve nějaké peníze v podobných případech vybraly. Sice je to zoufale málo, ale nic víc asi udělat nemůžeme.
  3. Díky členovi Kachna za seriózní jednání.
  4. Všechno naprosto OK. Skvělá komunikace, rychlé dodání. Jednička s hvězdičkou. Díky.
  5. Vše v naprostém pořádku, vše přesně odpovídalo informacím v inzerci.
  6. Upřímnou soustrast, Kuncáku, to mi je líto. S něčím prostě nenaděláme vůbec nic. Hodně sil.
  7. Sháněl jsem tedy informace a objímku žárovky k opravě dvou starých lustrů. Díky těm, kdo zareagovali. S prvním lustrem se snad blížím k cíli... Stav na začátku a současný stav.
  8. Vše OK, rychlé zaslání a blesková domluva. Díky.
  9. Přátelé, pojal jsem úmysl uvést do provozu starý lustr. Protože je zde řada členů zajímající se o retro, zkusím zde poprosit o radu. Začal jsem očištěním stínítek, která byla dost zaprášená. Po umytí v teplá vodě ztratila lesk a na povrchu se vytvořila nějaké vrstva šedobílého prášku. Netuším, o jaký materiál, ze kterých jsou stínítka vyrobena, jde, měl jsem ho za sklo, ale asi jde o nějaký umělý kámen. Mohl být povrch něčím napuštěn či nalakován a vrstvu jsem smyl? Materiál je těžký, stínítka byla řezána a vrtána. Netušíte, jak vrátit stínítkům lesklý povrch? Dále na lustru chybí jedna objímka žárovky Dá se takováto retro objímka někde dnes ještě koupit - mimo blešáky, a bazary. Díky za případné rady.
  10. V posledních pár dnech dvakrát koncert Elles Bailey. https://www.youtube.com/watch?v=HizOCpSY6hU&list=RDHizOCpSY6hU&start_radio=1Paráda.
  11. Výborná domluva, rychlé zaslání pečlivě zabalených hodinek. Vše OK. Díky.
×
×
  • Vytvořit...