Přejít na obsah

Heim

Členové_50
  • Příspěvky

    106
  • Registrace

  • Přítomen

Heim's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Omlouvam se, ze do toho jeste hrabu. fakt by to neslo toho 9.2?
  2. Ahoj, byl jsem v Hamburku pres Vanoce. Michel je nutne videt, vyhled je odtud pekny. Take se da vyjet na St. Nikolai, odtud je rovnez slusny rozhled, dale doporucuji muzeum operace Gomorrah v krypte teto ruiny. Okruzni plavba je prima, vzhledem k soucasne krizi je spousta lodi bez tras a tudiz kotvi v pristavu. Nezapomen na Speicherstadt, je tam napr. nejvetsi model zeleznice, mala prazirna kavy a dalsi pekne veci. Krcmu ze starych casu jsem hledal, ale nenasel. Doufal jsem v neco jako bylo v "Lodi do Hamburku". Bez uspechu. St. Pauli mne celkove hrozne zklamalo, ale prece jenom v lete to tam jiste vypada jinak. Narozdil od De Wallen (Amsterdam), kde to bylo i ted zive a takove vesele, v St. Pauli se mne hlavne snazili nahnat do ruznych strip baru, bylo tam obecne hodne prazdno, holky se nudily, mnohem vic lidi ozralych totalne na plech ... no nic moc. Ale jinak mne Hamburk prekvapil spise positivne, i pres masivni poniceni za valky si zachoval prijemnou tvar.
  3. Přátelé, pokud jde o papání, jednoznačně indická! Točí tam Staropramen. Solná brána je také fajn, decentní prostředí. Haciendu nebrat, obsluha tam stojí za pytel. Já bych se zúčastnil velmi rád, ale jsem pryč. Budu ovšem hned v tom následujícím týdnu, tj. od 9. února. Pokud byste se dohodli na přesunutí srazu, bylo by to moc prima.
  4. Mám dotaz - díval jsem se na koscom.cz, zajímalo mne, na kolik přijdou. Mají tam model značený Pro-Trek PRW 1500, podle funkcí by to mělo být totožné. Je nějaký rozdíl mezi PAW a PRW? Dík.
  5. B-1 by se mi moc libily. Nemel byste nahodou nekdo potencialni zdroj, jiny nez e-bay?
  6. Organizace se bohužel ujmout nemohu, ale pokud něco domluvíme, rád se zúčastním.
  7. To jsem si neuvedomil, mas pravdu. Myslel jsem tyhle RXW Takze se delaji padelky napodobenin? OMFG
  8. Napodobeniny a ostatní hnusíky s čínskými strojky, spoustou zlata a diamantů. Moc ohavné.
  9. No takhle, pokud jsou to opravdu RXW mariny od Ken's trading, tak nekopiruji Panerai, ale jsou poctou puvodnimu modelu Rolex z roku 1937. Pak je i napis Swiss na miste, protoze v nich je opravdu Unitas 6497. Jinak jsem nevedel, ze Japonsko je nejvychodnejsi svycarsky kanton ... A je pravdou, ze jsou celkem zadane, ceny co jsem videl, byly kolem 900 liber. Udajne je to opravdu fajnova prace, vyrobce se ale dostal do sporu s OP, ktery prohral a prestal hodinky vyrabet. Schvalne jsem zkousel na jit stranky RXW - www.rockxwatch.com, ale uz nefunguji.
  10. Heim

    LUMINOX

    Polocas je to proto, ze se premeni polovina celkového poctu atomarnich jader ve vzorku. Takze po tech 12,36 letech premena na helium a vyzarovani beta zareni pokracuje. Ad avatar - Jo, je to Mjöllni.
  11. Heim

    LUMINOX

    Pochopil. Tritium ma polocas rozpadu pres 12 let. Takze zivotnost bude pres 20.
  12. Lab Mats (též Máca, Matýsek či prostě lab, 6 let) a fenka Čika (též Fenek, tak 2 roky, je z útulku). Stýská se mi po nich, nemohu je teď vídat tak často, jak bych chtěl, protože lidi jsou narozdíl od psů d......é.
  13. Oboji. Pokud pujdes na VSE, da se to vcelku dobre zvladnout, protoze si sestavujes vlastni rozvrh. Je tu take moznost studium na pravech po prvnim semestru prerusit (ted uz nevim jiste, jde to myslim na rok, ale da se to pak zopakovat) a pokracovat az ve chvili, kdy uz budes vedet, jak to na ekonomce chodi a jak to zvladas. VSE neni spatna skola, zalezi, co si z toho vezmes. Kombinace VSE + prava je docela vyhodna. Jo, druhou skolu si samozrejme platis, ale nebyly to rozhodne zadne horentni sumy.
×
×
  • Vytvořit...