Přejít na obsah

pan kumrd

Členové_50
  • Příspěvky

    75
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli pan kumrd

  • Datum narození 8.11.1990

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

2 516 zobrazení profilu

pan kumrd's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Dnes dorazil tenhle krasavec, díky Oto!
  2. Dneska poprvé na pravém aligátorovi. Konečně pořádný řemen, zaslouží si to.
  3. Sakryš, nemůžu se na ně vynadívat. Dej mi vědět až je jednou budeš chtít pustit.
  4. Až mě trochu mrzí, že jsem na bicolory nakonec neměl koule, vypadá to parádně. A jinak moje nově nabyté: Mám z nich neskutečnou radost!
  5. pan kumrd

    Co za tah k SKX031

    Dík za nápad. Včera jsem je zkušebně hodil na NATO a musím říct, že se mi líbí mnohem víc než na plecháči. Minimálně to tolik nechrastí. Asi si je nechám.
  6. Ten Eichmüller vypadá parádně, dík za inspiraci.
  7. Jeronimo, naprosto neskutečná práce! Fascinuje mě, co jsou lidi schopní vytvořit / opravit rukama, když já často bojuju i se zatlučením hřebíku.
  8. Dobrá volba, gratuluji ke krásným hodinkám! Osobně mám na fliegerech Rios Aviator a mohu jej doporučit. Jen bacha, je trochu masivnější, s pořádnýma pilotkama to pod manžetu neschováš.
  9. Zdravím vespolek, nedávno se mi dostaly do ruky výše zmíněné SKX031. Nicméně, kromě toho, že preferuji o něco větší pouzdro, mě hodně zklamala kvalita originálního tahu a celkově z nich nemám takový ten dojem, že mám něco kvalitního na ruce. Momentálně jsem v rozpoložení, že je nepotřebuji a pustím je dál. Pohrávám si také s myšlenkou, že bych jim dal ještě šanci a občas je ponosil, protože se mi prostě líbí. Jedna z možností je sehnat lepší tah a nechat je zkontrolovat a přeleštit. Problém ale je, že aftermarket tahy s plnými koncovkami jsou momentálně pro SKX031 nesehnatelné a, i kdybych ho sehnal, absence loga Seika na sponě by mě štvala. Proto bych se rád zeptal -- nemáte tip na kvalitní plný tah z jiných Seik, který by seděl na SKX031? Klidně i s tím, že bych použil originální koncovky. Stejně si ale myslím, že je pošlu dál ?
×
×
  • Vytvořit...