Přejít na obsah

fugass

Členové_50
  • Příspěvky

    194
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

25 791 zobrazení profilu

fugass's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Dalším v pořadí jarní čistky je pár kousků pro fanoušky Béček. Kšiltovka, nová, univerzální velikost, cena 1200,- Propiska Breitling, v dárkové krabičce, nová, cena 1200,- Sada na výměnu tahu - pevna gumová podložka, šroubovaček s výměnným hrotem a lupa 2.5x Používáne viz. Foto, cena 1600,- K cenám plus Zasilkovna. Diky za pozornost
  2. UP a přidávám ještě tmavemodrou ksilotvku. Nová, cena 700,-
  3. Ahoj, další v pořadí při cistce skříně jsou tyto kousky: Sportovní taška Tissot, nova, ve spodní části samostatny prostor na boty. Nekolik kapes na zip. Pekny pevný materiál. Cena 1200,- plus zasilkovna. Cestovní pouzdro Tissot vč. utěrky z mikrovlákna. Nove. Cena 350,- plus zasilkovna Dámské polo tricko Tag Heuer, nove, velikost M. Na hrudi nášivka, na zádech potisk. Cena 500,- plus zasilkovna.
  4. Další v pořadí je pár kousků Longines Card holdet, tmavě modrá syntetika, na každé straně slot pro 2 karty. Cena 300,- kus plus zasilkovna. Tmavemodra nepromokavá nakupni/vikendova taška, uvnitř další odepínací pouzdro. Cena 800,- plus zasilkovna. Cerny Roller, černá náplň, pěkné bytlene provedení, Cena 1000,- plus zasilkovna.
  5. Sháním klasickou preklapeci (tzv. Trhací) sponu Breitling na kozene remeny. Ocel, šířka 20 mm. Pokud někomu leží v šuplíku ladem, tak se jí rád ujmu. Diky za nabídky do zpráv.
  6. Ahoj, naválí se doma někomu navíc podobna černá plastová krabička Breitling vč. vnitřního koženkového pouzdra a papírové vnějšího boxu? Děkuju za nabídky do SZ.
  7. V jednom byte stojím před výměnou starych plastových oken za nová se tremi skly. Tak nějak beru za etalon Vekru, ale uvítal bych doporučení i na další výrobce, se kterými jste udělali dobrou zkušenost. Jde o ctyři okna v klasicke bytovce, Vekra je nacenila kolem 140 tis. a namátkou jsem oslovil vyrobce RI okna, kteří by je uměli za 90 tis. Rozdíl poměrně velký, až podezřelý :-). Chci mít klid a udělat to pořádně v najakem slusnem standardu. Diky za vaše tipy
×
×
  • Vytvořit...