Přejít na obsah

lazy

Členové_50
  • Příspěvky

    295
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

Návštěvy profilu

4 286 zobrazení profilu

lazy's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. lazy

    Hodinky a ženy

    Já bych se nechal zachránit tou plážovou záchranářkou
  2. Prodám pistoli Glock17gen4. V super stavu, světlovody mířidla, 2kg spoušť. Původní díly součástí. Komplet origo balení + Falco pouzdro, 3 zásobníky, nabité, takže jedna krabice továrního S&B střeliva. Předání v Brně, možnost vyzkoušet na střelnici samozřejmostí. ZP + NP! Cena 12.000,-CZK. http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/668677-prodam-pistoli-glock17gen4/
  3. Asi tu budu trochu za fuckera, ale pokud tlak neutíká, neboulí se to nijak, tak konstrukce pneu by měla být OK a já bych na tom klidně jel. Jedeš naložený a daleko, tak stejně nepojedeš "rychle" a guma na cestě bude namáhána relativně standardně a v pohodě. Mám na některých autech kola dorvaný víc a jezdíme na tom. Víš o tom a budeš to šetřit. Vyřešíš to, až na to bude čas. Jinak já bych to měl asi radši vzadu.
  4. Mám to v Smaxovi a řekne si. Nádrž má cca 10 litrů a je tam ukazatel stavu i dojezdu. Navíc to hlásí max a min dolití, takže já tam vždy naliji 5 litrů kanystr, když hlásí třeba minimum 3,5 a maximum 6 litrů. Ty kanystry mají na benzince i s tím jednorázovým hadicovým hrdlem, takže je to i celkem pohodlné.
  5. Lehčí spoušť mám na G17, fajnový byl Sphinx nebo revolvery, ale u malé pistole na nošení a případné řešení krizové situace lehčí stojinu nechci.
  6. Přesně takto jsem to měl a spokojenost. Botky Pearce grip (+1) na oba origo zásobníky, ocelový tritia mířidla a byla to super malá pistole s dvěma stejnými zásobníky. Mám velký pracky, ale stačilo to na dobrý úchop. Kapacitu bych neřešil, nebude-li ti stačit 2x7 ran, tak bůh s tebou.
  7. Ondřej Kotyza. Je to už pár let, ale komunikace supr, osobní setkání, přístup atd. Zásnubní, snubáky, později doplnění o další šperky ve stejném stylu. Dohoda o kombinaci materiálů, velikostí šperků, velikostí šutrů atd. Navíc v ceně dummy šperky, pouze ve stříbře, pro ověření velikosti a pocitu. Žena snubák po pár letech ztratila a udělal nám ho znovu. Ale nemám v tomto oboru jinou zkušenost, takže jen info o mé subjektivní spokojenosti.
  8. Ahoj, nevíte, proč je na konci těch malých akupil ten nesmysl? Je to přinýtované, takže to nejde pohodlně demontovat, jen definitivně odstranit flexou. Jsem zvyklý, že se pilou prostě proříznu na délku lišty do dřeva, ale toto tomu evidentně brání. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Používáte něco takového a řešili jste to?
  9. Tak kamoš si objednal v červnu dalšího leasingovýho S-maxe a teď dostal mailem toto: Dobrý den pane *******, dostali jsme právě informaci z Fordu, že u modelů S-Max a Galaxy s naftovým motorem se vůbec neví, kdy se objednané zákaznické vozy vyrobí. Máme Vás kontaktovat s tím, jestli byste neuvažoval o změně na provedení HEV. To by se prý vyrobilo v Q1 2022. Zvažte to, prosím, a dejte mi vědět, jak se rozhodnete. Děkuji. Měl to objednaný a potřebuje to 4x4. To ten HEV není, takže co teď? Dostupná alternativa S-maxe ve čtyřkolce pro velkou rodinu (7 míst)?
  10. Na tohle cvičení mám s-maxe, 3 samostatná sedadla a v oblasti loktů vevnitř širší než sharan.
×
×
  • Vytvořit...