Přejít na obsah

nivarox

Členové_50
  • Příspěvky

    81
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Uherské Hradiště

Návštěvy profilu

4 999 zobrazení profilu

nivarox's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Tak již čtvrtý týden tyto.
  2. Už pár dnů Seiko SKX 009 lehce vytuněné DD safírem.
  3. nivarox

    Seiko SKX 007/009

    Ahoj všichni, chtěl bych si koupit Seika SKX 013 z obchodu Creation Watches, ale bohužel tento typ je totálně vyprodán. Myslíte, že už se nevyrábí, nebo dá se tam poslat dotaz? Kde bych mohl tyto hodinky levněji sehnat? Nemíním dávat 11 kilo korun jako v našich obchodech. Děkuji za pomoc.
  4. Ano připouštím, že je to blbost, ale jsou to tak výjiměčné hodinky a tak drahé, že jsem to chtěl dát jako zajímavost. Vůbec mu nezávidím. Zahlédnete ho v rozhovoru s Luďkem Serynem na YouTube. Podílel se tak trochu na vývoji. Ale asi je to ode mě kravina, tak se omlouvám za podivný přispěvek.
  5. Kurňa mně se ty hodinky líbí. Ovšem jen ta kolekce Minor. Ale je fakt, že jak už tady někdo psal, odkaz na auto Aero Minor v nich nevidím. Pro mě ovšem nejsou z důvodu astronomické ceny a jejich velikosti, neb průměr 44 mm je hodně.
  6. Bojím se to zde napsat, ale pokud chcete, znám majitele těch hodinek Karel Rotation. Ovšem ne osobně, jen vím kdo to je a dokonce kde bydlí. Takže pokud chcete, dám to sem, jen se trochu bojím, že je to neetické. Ale adresu sem dávat nebudu.
  7. Mně už také trochu začínají lézt mechaniky na nervy. Pořád je musí člověk mít na rukách či s nimi alespoň občas hýbat (automaty). Ručně natahovací abys hledal lupou.....Pak je pro mě také stále více důležitý komfort nošení. Mám dvoje mechaniky Seiko 5 a Orient Mako 3 s kovovými náramky a začínají mě vadit na zápěstí. Quarzky jsou podstatně lehčí. Začínám pokukovat po těchto: https://www.edifice-watches.eu/cz/kolekce/classic/efr-s107d-1avuef/ Jsou asi lehounké, tenké jenom 9mm a mají plné články, takže nedřou ruku ani košile. Je to taková levnější alternativa Casia Oceanus, které považuji za také velmi kvalitní High Tech kvarzky. Nevíte o někom, kdo má ty mé vyhlédnuté Edifice?
  8. Já jsem si koupil nedávno Mako 3 a jdou mi +4s za den. Zdá se, že ten strojek je opravdu povedený, nebo Japončíci ho umí pěkně ve výrobě vyladit. Když to srovnám s tím Seiko strojkem co se dává do "pětek" (nemohu si vzpomnět na číslo)....Ty Seikové občas nic moc.
  9. Tak jsem byl předminulý víkend s kamarády na cyklovýletu a podívejte co se nám urodilo na zápěstích. Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk
×
×
  • Vytvořit...