Přejít na obsah

xxCIINxx

Členové
  • Příspěvky

    31
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

xxCIINxx's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. xxCIINxx

    Prosím o radu

    Díky za odpověd! porovnal jsem to s fotkami z netu a usoudil, že to nebude uplně OK.. viz. chybějící nápisy na dýnku jak říkáš. Diky za potvrzení mého tvrzení.
  2. Zdravím, váhám s koupí hodinek a nejsem si uplně jistý, zda se nejedná o kopii. děkuji a omlouvám se za kvalitu fotek.
  3. Všem děkuji za postřehy a názory, mělo by se jednat o neco vzhledově jednoduššího takze nejaky potápky nebo oblekovky. Neco ve velikosti tak 43-45mm na kozenem nebo gumovem tahu.
  4. Zdravím všechny, blíží se mé 20. Narozeniny a rad bych si udelal radost v podobě hodinek mam asi 4 kousky všechno od citizenu a ted přemýšlím nad něčím speciální co by mi připomínalo mých 20 let. Nejlépe automat nebo eco-drive, quartz ne. Cenový limit je tak 10-15k vim ze to neni moc ale aspon neco předem všem velmi děkuji za tipy. Mějte se krásně.
  5. díky moc a ješte by mě zajímalo jak je to s dopravou a balným na kolik to vyjde do ČR.
  6. Zdarvím, chtěl jsem se zepatt zda uz nekdo nakupoval na portálu http://www.watchshop.com/ a popřípadě jaké máte zkušenosti či nějaké rady. díky
  7. Já mám několik Eco-drivů a nemohu si stěžovat samozdřejmě že automaty mají své ale radči bych volil Citizen
  8. Česká tenistka Nicole Vaidišová a Citizen
  9. Zdravým, poslední dobou jsem začal přemýšlet o nějakých hodinkách jemějšího vzhledu a jelikož už mám dvoje ECO-Drive tak padla volba na automaty samozdřejmě že Citizeny to je moje srdeční záležitost:) Klasika 21 jewels ,100 WR velikost akorát.
  10. Karel Gott nosí Rolex ------------http://www.blesk.cz/clanek/video-svet-showbyznysu/174875/karel-gott-obdivoval-hodinky-za-miliony-stejne-mel-na-ruce.html
  11. Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda uz někdo nakkupoval na serveru http://www.ehodinarstvi.cz/ a jaké má zkušenosti. děkuji
×
×
  • Vytvořit...