Přejít na obsah

New X-Bob

Členové_50
  • Příspěvky

    1 297
  • Registrace

  • Přítomen

6 sledujících

Návštěvy profilu

8 373 zobrazení profilu

New X-Bob's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Kolego, někam se mi zatratila tvoje SZ s emailem. Zkusím ti to poslat v SZ jako přílohu JPEG. Nezapomněl jsem naskenovat ani po návratu z hospody pošli email, příloha do SZ mi nejde..
  2. žádám podrobnější foto + info o bramboráku!
  3. No mě prostě je to sympatický, kofolu mám rád (právě piju Kofolu bez cukru u PC) a tak proto
  4. Miluju Kofolu a tohle je mi teda sympatický
  5. humor - tohle ani tak není humor, ale člověku se třeba i rozleje úsměv po tváři... pohoda... podle mě hezká reklama
  6. cody, já jsem prostě v pr...i Sice se mnou jeden zdejší člen nebude tak 2 dny mluvit a druhý a třetí si budou ťukat na čelo, ale když já si nemůžu pomoct. Jdu si nalít velkého panáka, uvařit čaj a pak to snad pomůže. Nebo ne. Hmm. Rum? Zbytek slivovice (nesnáším ji)? Becherovku? Už asi 2 roky vlastně tvrdý nepiju.
  7. Tak nevím, jestli nemám poprosit moderátory o změnu nebo úpravu názvu. Díky xjr1 jsem pečlivě prohlédl nabídku japonských hodinek. A ikdyž jsem vlastně hledal potápky, tak přes nové "diversované" Alpinisty jsem dobruslil (vlastně dosurfoval) ke klasice nejklasičtější. Tak se ptám - nepotřebuju já vlastně místo diversek (jedny Seiko Divers "Pepsi" jsou už 5 dní na cestě ke mě) něco pořádného, společenskéhoa vhodného k obleku - tedy SPIRIT??? přiloženo několik poososaných foto. Zdroj buď uveden, nebo WUS a watchlounge (ale tam to taky ukradli)
  8. Tak MPM ulovil Klíra, pani Beáta má solitérky od Primu... Tak já nevim. Počkám, až nějaké hodinky navrhne nějaký herec, když už píšou kuchařky, třeba to bude lepší. Ikdyž, např. u Marka Ebena předpokládám vkus a třeba by se mi to i líbilo
  9. tak jsem prosurfoval katalog Seiko. Je tam sice všude rozsypanej čaj , ale je tam taky obrázek, kde by se dalo určit, jaký je rozdíl v zelené mezi starým a novým modelem. Možná.
  10. Vojte, děkuju za tu poslední fotku! TO JE ONO! Kdyby to bylo "tahle zelené - nezelené", to by byl ideál. Já je potřebuju! Takto "málozelené", si troufnu říci, by byly vhodné na všechno. Lautr na všechno. Jak píše Thesis- přijde mi, že ta "nová" barva ciferníku je jiná a hodinky posunuje novým směrem, avšak zároveň tou zelení odkazují na předchozí model. Škoda, že není na netu k nalezení moc nových fotek.
  11. Já jsem věděl, že je máš a že je tady ukážeš Děkuju! No jo, u tohoto modelu je hned vidět, že je zelený. Ale co ten nový model? A není obecně charakteristikou Alpinistů, že jsou zelené? Jestlipak je varianta i jiných barev. U PVD to asi bude černé.
  12. Tak pozice, kterou si upevnili Archimede Sport Taucher, zda se byt otřesena nástupem úderných jednotek synů Nipponu. Jeden nejmenovaný člen, který mě furt k něčemu navádí (neni to Snow, ale ten si vlastně začal), mě postrčil k Japonsku. I rozhlédl jsem se a ... Což postavit hrdě oproti Němcům: SEIKO Mechanical Automatic SARB059 ALPINIST ? Diametr 41 mm, solidní ocelový tah i pouzdro, děsně jsem se zamiloval do ciferníku a ruček. Luminiscence bude jistě na úrovni, použitý kalibr 6R15 23J snese i dle kritiků zde plně srovnání se standardem Ety 2824. Sklo je sic "Hardlex" - je to teda minerál nějaký, či plast? Hodinky jsou 200 WR a rezerva nátahu je bombónek - 50 hodin. Jediné, co mi není jasné, je, jak na běžném světle se tváří ciferník. Je černý s nádechem do zelena? Je zelený s tmavými tóny? A jak se to bude hodit ke společenskému oděvu? Ne že bych ho měl furt -oblek, ale docela často. K saku a džínám to bude v pohodě, to jo. Cena je příznivá, ač se člověk dočká pak DPH a cla od CÚ. Jediná překážka je pak zase poprosit jednoho člena, aby mi zase něco z ciziny pořídil přes svůj Pay pal Musím se přiznat, že kdybych mohl objednávat teď hned, šel bych do nových Seiko Alpinist, ikdyž jsem viděl zatím jen pár fotek. Chtěl bych se zároveň zeptat zde majitelů staršího modelu Alpinistů, "jak moc" jsou zelené a případně, jaká je obecně, po delší době (od posl.příspěvků o kal. 6R15 už utekl čas) obecná spokojenost s přesností a výdrží tohoto kalibru. Všem prima den. - pozn.: zdroj obrázků e-shop SeiyaJapan.com a jednu jsem někde vygooglil, nevim kde
  13. Onione, dyť píšu, že Sport z Elton n.p. - národní podnik
×
×
  • Vytvořit...