Přejít na obsah

robinson

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

robinson's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. S tvými argumenty zcela souhlasím, hodinky jsou zajímavé a časem jistě "zkrásní". P.S. A omlouvám se za špatně umístěný příspěvěk a gram.chybu.
  2. Ty hoďky jsou takové ošklivé a zvláštní, že se mohou velůmi brzy stát hezkými. Může to být podobné jako z Monstry. Tak dlouho se mi zdáli ošklivé, až jsem si koupil dvoje. A ty tvoje argumenty o Saemastrech s ETOU jsou mi sympatické.
  3. Také já díky za velmi příjemný večer a doufám, že se do prázdnin ještě sejdeme. Robinson
  4. robinson

    Zenith Espada

    Podle mě také po dlouhé době nepřeplácané hodinky od Zenithu. Jinak myslím, že strojek El primero se od strojku Elite, oba orig. strojky Zenith, liší frekvencí, El primero dělá 36 000 kmitů, takže rychloběžka oproti ostatním. V současnosti ovšem TAGem překonaná. Závěr: moc hezké hodinky, šlechtického původu.
  5. Rád se stavím na dvě i toho 22.12. Robinson
  6. 14. mohu, takže přijdu. Kdyby byla ještě nějaká změna, napiš prosím. Díky! Robinson
  7. Moc hezké hodinky, a hlavně pěkný popis začátku a postupu chronománie.
  8. datum: čtvrtek 15.12. čas: 19:00 místo: Gate 1) onney 2) Widloun 3) pavča 4) honza.manta 5) JDenver 6) xjr1 7)zrno 8) Long 9) Jirka35 10) Dee 11)Sodik 12)Robinson nebo datum: čtvrtek 22.12.2011 čas: 19:00 místo: Gate 1) Jay Doll 2) svijanskymaz 3) JDenver 4) xjr1 5)zrno 6) Jirka35 7) PavelK 8) Dee 9) mbaud 10)Sodik 11)Robinson
  9. To jsem čekal!!! Sorry, přepsal jsem se. Měšlo být tisíc kusů
  10. Moc pěkný kousek. Tah parádní, plastické indexy jim velice sluší. Také jsem nepřítel datumovky ale většinou se s ní, jako ty, musím smířit. Ovšem kdyby místo ní byl na trojce jenom index!! Na příští sraz v Praze je musíš přinést. Jinak gratuluji.
  11. V posledním čísle časopisu Watch it jsem objevil zajímavé německé hodinky označené Moritz Grossmann. Firma vyrábí údajně zatím pouze tento model. Kdo z Vás o nich ví víc a zná jejich cenu? Díky.
  12. Já jsem ten "novej". Díky všem za přátelské přijetí. Sleduji vaši vyhrocenou diskuzi, které samozřejmě nemohu rozumět. Mohu pouze konstatovat, že to byl velmi příjemný večer a těším se na další sraz.
×
×
  • Vytvořit...