Přejít na obsah

MiroUhr

Členové
  • Příspěvky

    21
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli MiroUhr

  • Datum narození 19.7.1971

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava

MiroUhr's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Opožděně se přidávám ke gratulacím a přeju hodně dlouhou a úúúúúúúúúúspěšnou kariéru
  2. To je sice fakt,aber co výrobce to jiný rozměr to by jsi musel těch otvírátek mít moooooc.Já to řeším taky starou šuplerou a je to v pohodě,dotahuju nehtama.
  3. I.L. Budou na poličce,zatím ještě nevím jaký stojánek,jestli ten co nabízejí na ebayi nebo zbastlím něco sám.V hlavě mám nějaké nápady,ale není moc času. sect Já je zháněl od té doby co jsem tady na fóru(klasická CHMag nemoc ) Narazil jsen na ně na ebayi,ta cena byla lákavá i s tím že nebyly funkční - měly šprajclé 2 kolečka u mechanismu stopek (na obr 18. ty dvě spodní mosazné),sleduj snad se něco objeví.
  4. Huráááá to jsem právě potřeboval !!!!! Včera právě dorazily z Ukrajiny(sice s malou poruchou kterou jsem během 1 minuty opravil - no nekup to za 47+20 ojro)
  5. Děkuji za rady,jednoho hodináře znám,ale ten "umí ty staré a starší" a to móc dobře,ale na japonce asi nebude mít ND,zeptám se a uvidím. Jo a kde si sehnal za tak lacno ten náhradní stroj ?
  6. No už mají třikrát přetočený tachometr-6/91 ,rotor dře o strojek,ale ne nějak moc,nevíš kde by je mohli poléčit na ostravsku?Já znám akorát z těch lepších akorát Deal,ale tam Seika nevedou a ten zbytek to jsou akorát měniči baterek .
  7. Jojo,rotor je trochu volný,po sundání víčka jsem to posléze zjistil.Pokud to jde jednoduše dotáhnout tak je to super,už mě chytala mora,že je budu muset lifrovat do japonska na opravu .
  8. Zdravím, potřeboval bych od váženého osazenstva ohledně těchto hodinek-při natahování automatu vydávají škrkavý kovový zvuk,jako by měl rotot kontakt se strojkem.Je to normální nebo je třeba zásah servismana? Děkuji.
  9. Jo mám dojem že to byla úprava od koblížka.Jen to najít.
  10. Někde jsem tu narazil na domácí úpravu ciferníku hodinek LDH,ale už jaksi nevím gde a nemůžu to najít.Právě jsem jedny koupil a uvažuju o něčem podobném.Neví něgdo gde to bylo?
  11. No on silikonový oil(stejně jako třeba motorový(hodinový nevím)) velmi rád a rychle vstřebává vzdušnou vlhkost i když je v uzavřené nádobě(ne sprej),a zhruba po 2letech je z něho taková smradlavá voda bez jakývkoliv mazných a konzevačníchvlastností.Znám to z vlastní zkušenosti-na podbíječkách je kyvalo k určení vodorovna ve svislém směru které je kvůli otřesům bržděno právě silikonovým oilem.
  12. Teď momentálně "testuju" jednoho z Ostravy,mám u pana hodináře na vyčištění a seřízení starší poljotky s budíkem,cena asi 450,-.Milý,sympatický,uvidíme jak to dopadne.Měl tam v regálku i nějaké cibule,tak to možná nebude jen měnič baterek .
×
×
  • Vytvořit...