Přejít na obsah

mmcmxcix

Členové_50
  • Příspěvky

    159
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

mmcmxcix's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Teda tady je nekdo hrdej na VSE, jenom to netreba prehanet :-) Jinak hodinky jsou bozi, moc pekne.
  2. Video: Recenze (anglicky) s fotkami: http://forums.watchu...ics-756039.html Moc pekny kousek! A ta velikost - konecne neco pro lidi s normalni rukou!
  3. Muzu se zeptat, odkud jsou ty "fakty"? Diky.
  4. Prodej hodnotim na 100%. Ferove jednani a skvela komunikace. Musim taky vyzdvihnout Davidovou (smil-li) vstricnost a ochotu. Tesim se na dalsi nakup, snad uz taky u kaficka. Diky.
  5. Korunka je na styl vintage gentlemanskych hodinek - ta "modra divnost" je drahokam "cabochon", kdysi hojne uzivany na korunkach u vintage hodinek. Rucky jsou zabarvene chemicky (PVD nebo galvanicky).
  6. Wow, hodinky o normalni velikosti! Moc pekne, i kdyz hroubka 13mm taky neni prave z nejtensich... naopak spodni pruhled je krasny. Jaka je vzdalenost "lug to lug" prosim?
  7. Vim, vzdyt je to najprodavanejsi vune vsech dob. Pocitove, mainstream jsou pro me prave Fahrenheit Absolute a Fahrenheit 32, o tech jsem vedel uz davneji. Hloubeji me oslovil az klasicky Fahrenheit. Ale kdo vi, jak mi co bude smakovat az se mi zunuje
  8. Dior Fahrenheit. Laska na prvni cichnuti, uz nechci nikdy nic jineho. Tak vyraznou, dlouhotrvajici a sofistikovanou vuni jsem v zivote nezazil. Chodim v kosili, furt oholeny a az teprve tahle vune me definuje.
  9. Gillete Fusion. Nic lepsiho bohuzel neni, holim se 3x tydne. Nezapominat na kvalitni pripravky po holeni, dela to hodne.
  10. mmcmxcix

    Invicta

    Neodbarvi. "Moralka" u Invict je sice sporna, ale hodinky delaji za tu cenu (za fair cenu) poctive. Hodinky jsem mel (jeste mam) a zpracovani me velice prijemne prekvapilo. Alespon u tohodle modelu.
  11. Nejake levne chronografy ma i alpha ( alpha-watch ) nebo parnis (manbushijie ). Moc seriozni hodinky to nejsou, ale za 2000 korun ponoukaji funkcni sea-gull chronograf.
  12. Ibalgin, lehka masaz sije a zad, zadna fyzicka namaha, zadne ostre svetlo.
  13. Ne, nemam. V zivote jsem z pistoli nestrilel, takze ve zbranich jsem analfabet.
×
×
  • Vytvořit...