Přejít na obsah

Ludwig Wittgenstein

Členové_50
  • Příspěvky

    712
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ludwig Wittgenstein's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Obchod s členem (v tomto případě kupujícím) Ondrej71 proběhl naprosto v pohodě, samozřejmě včetně platby. Díky.
  2. Poprosím tedy admina o smazání (skutečně jsem přehlédl to první vlákno) a Henrymu1 děkuju za upozornění. Děkuju ti Henry1 i za to druhé upozornění do SZ a taky děkuju za doporučení, abych více četl. Budu se snažit být lepším člověkem.
  3. ... stejně tak obchod s členem Jirkasirka (kupující) vše na jedničku a bez jakýchkoli problémů.
  4. Na chvíli přerušuju tlení, protože jsem slíbil dát hodnocení. Takže obchod s členem (kupujícím) Ondrej71 proběhl naprosto v pohodě, samozřejmě včetně platby.
  5. Můj táta mě měl rád, takže si nemyslím, že mě chtěl zabít. Alespoň v té době ještě ne. Spíš mě chtěl uchránit špatné společnosti, ve které se to jenom hemží takovou pakáží, jako jsou třeba nástrojaři, zedníci nebo třeba ti... jakže se to jenom jmenovali?... Jo, kotelníci!
  6. Já taky souhlasím. Už dost na tom, že se tady prodávaj celkem bezostyšně věci, který patřej do koše!
  7. Kotelník?... To je jedno, každopádně moc děkuju za alespoň přibližné vysvětlení.
  8. Co je to "Polský občan"? Není to nějakej skřítek?
  9. Díky. Ale pak to moc nechápu. Táta totiž, a na to si vzpomínám, vždycky říkal: Spinkej, nebo si pro tebe přijde Solvína!" Teda aby jste tomu rozuměli - já měl hodnýho tátu. Jenomže já byl hrozně zlobivý dítě a furt jsem nechtěl spát. Ale na moji omluvu musím říct, že v tom našem zámečku hrozně protahovalo, a když třeba v traktu pro služebnictvo bouchly dveře, tak jsem se vždycky strašně polekal. Jednou mě dokonce rodiče našli, jak se tulím k předložce u krbu. Víte, takovej ten lední medvěd, co měl každej z nás dřív doma.
  10. Co je to solvina? Můj táta, když jsem byl malej, mně o něčem s podobným názvem povídal před spaním pohádky. Akorát už si nic z toho nepamatuju. Není to nějakej skřítek?
  11. Dneska jsem jel delší dobu autem a v mým "car výběru" došlo tím pádem i na tuhle skvělou věc. Pravděpodobně jsem ji sem už dával... V roce 88 jsem pilně poslouchal rakouský rádia a tahle písnička byla jedna z těch, který mě přímo knockautovaly zjištěním, jak rozdílná muzika se tenkrát hrála v mainstreamovejch rádiích venku a u nás. A těch skoro 25 let jí na ničem neubralo. Spíš naopak... http://www.youtube.com/watch?v=HSfxjZ2bkPA
  12. Away We Go... Tenhle 3 roky starej film jsem si nechával "na později" (s Mendesem je třeba nakládat opatrně ), nicméně včera na něj přece jen došlo. A nebylo to špatný. Realita je v tomhle filmu sice trošku unreálná, ale i tak jsem se u téhle neobvyklé, a dlužno říct i nikterak intelektuáně náročné, roadmovie celkem bavil. Takže těm, kteří neviděli (případně mají rádi filmy Jasona Reitmana, kterejm je to v jistém ohledu hodně podobný), doporučuju. EDIT: Kdyby kvůli ničemu jinýmu, tak ten kraťoučkej záběr letadel/delfínků v Phoenixu stojí za vidění. http://www.youtube.com/watch?v=dEp3NKG2U5U
  13. Pani, jedna slecna a takovej frkot. Ale konecne jsem alespon prisel na to, proc je tak malo "smysluplnejch" postu v tech "spravnejch" vlaknech - jak se po tom tady obcas vola. Vsichni jsme totiz vetsinou tady. Akorat jsme si to zatim priznali jen nekteri.
  14. Auto pěkný, ten zbytek taky, ale zdá se, že jsi ten můj post nepochopila moc dobře. Obávám se, že otevřením různejch postů v rychlým sledu (když tak koukám na tvou poslední aktivitu) pácháš docela úspěšnou sebevraždu tady na fóru. Takhle jsem to fakt nemyslel. Škoda.
  15. Ale né, to neměl být v žádném případě návod v tomhle duchu. Já si dovolil napsat ten inkriminovaný post jako poukázání na to, že rozdělení a definice těch "správných" a "špatných" sekcí (rozuměj těch, ve kterých se posty nepočítaj) je divná. Já samozřejmě dobře vím, že můj přínos hodinkové internacionále je vzhledem k teritoriu, ve kterém se pohybuju, nulový. Ale přece není těžké vidět, že i v těch "správných" vláknech je většinou 80 % balastu. Schéma je dost podobný - relevantní příspěvek je v mnoha případech ten první. Ty následující se nesou v duchu "Nádhera", "Seknou ti", "ty bych taky chtěl", "ty bych nechtěl", "závidím" případně "příště si prosím při focení sundej ty dřeváky" To je v pořádku. Respektive podle mě to bylo do doby, než se provedla selekce na užitečný/neužitečný vlákna. Protože já jsem přesvědčenej, že každý fórum, bez ohledu na zaměření, tvoří i ta "bižuterie" kolem. Jinak je z toho docela nuda.
×
×
  • Vytvořit...