Přejít na obsah

pepass

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

2 796 zobrazení profilu

pepass's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, je to přesně tenhle z The cheapest nato straps, dokonce ho zrovna mají ve slevě: https://www.cheapestnatostraps.com/collections/fixed-single-pass-straps/products/single-pass-strap-barley Dělají je v šířce 20 a 22 mm, vzal jsem 22, a myslím, že celkem sedí.
  2. Tyhlety poor man's Breitling Aerospace (Orient VZ00-C0 CA)
  3. Moje první pořádné hodinky. Hodinky, které mě přivedly k hodinkám. Dnes je to přesně devět let, co je mám . I přes všechny šrámy a nedostatky, je mám pořád rád. Jedna z nejlepších věcí, kterou jsem si koupil za peníze.
  4. Dnes jsem poprvé viděl chrono samolepku na autě, na jedničkové octávii combi v koloně v Plzni na Klatovské, aspoň mi to trochu zpříjemnilo to nekonečné čekání Odesláno z mého V3 Plus pomocí Tapatalk
  5. a nebo tady s českým komentářem: https://www.youtube.com/watch?v=JtDox5Pu7zI
  6. Dnes v Plzni v Tescu na Borech, muž kolem čtyřicítky s vintage chrono Seikama na tahu, vypadaly zachovale. Něco jako tyhle: Prostě ciferník do červena a klasické umístění tlačítek, ne bullhead.
  7. Upozorňuji na tuhle aukci http://aukro.cz/prim-i5687582596.html, prodávající sice nepíše, že to jsou sorely, ale kdekdo by si je s nimi mohl splést. Jedná se ale nejspíš o bastl, který se tu už dříve řešil: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34326-prim-v-inzerci/page-116?hl=sorela&do=findComment&comment=761851 . Tak pozor ať se nespálíte.
  8. To AndyAaron a Siwi: Díky oběma
  9. Přidávám se se svými blue mako, mám je už přes tři roky a pořád mě nepřestaly bavit
×
×
  • Vytvořit...