Přejít na obsah

MadButcher

Členové_50
  • Příspěvky

    1 001
  • Registrace

1 sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MadButcher's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. https://www.maxim.com/entertainment/jeweler-admits-selling-lil-baby-fake-patek?utm_source=fb_page&utm_medium=Maxim&utm_campaign=social&fbclid=IwAR1k5XlYreGi_jpJBHAcms74wEphtqHIDRo6vvi0oAtWlTsdA_xYXoa3xmQ I toto se prý může stát... teda jestli je ten rapper VIP, jinak to sem samozřejmě nepatří!
  2. Zlatý zlatíčko Ben, v červnu mu bude 5 roků.
  3. Jen nevím jestli je to pro zasmání. A taky tam žádné kopie "luxusních a drahých značek" prostě pořád nějak nevidím. https://polar.cz/zpravy/moravskoslezsky-kraj/cely-ms-kraj/11000023288/muz-z-krnova-nakupoval-v-cine-padelky-luxusnich-hodinek-v-cesku-je-pak-prodaval-jako-originaly?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=461300&dop_req_id=Wp31DUN1F7L-202012172220&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
  4. Ne Pavle, nevadí mi tradice, ani spisovná čeština. Štvou mě patvary které znějí blbě, ať už jsou v jakémkoliv slovníku uvedeny a schváleny nebo ne. A taky bych řekl že sis to správně nevzal osobně i když to byla reakce na tvůj příspěvek. Ten mi jen připomněl jak mi tohle slovo trhá uši.
  5. Hele Chatrče, nic o mě nevíš kromě toho že jsem alergický na "Vánoci", ale hned je ti všechno jasné? Gratuluji ti, ó jasnozřivosti.
  6. No, zhadat... Spis bych rekl ze se do debaty mezi dvema lidma zapojili dva kolemjdouci trotlove aby si vylili nejake sve vlastni zastupne problemy
  7. Vy jste jak pomateni - ja nikoho nejebu za pravopis ani nikomu netvrdim ze pisu porad spisovne. Ja vam jen rikam ze "Vanoci" jsou strasny vyraz a ze me stve ze ho uz mesic z ruznych stran posloucham. Napsal jsem to do spravneho vlakna nebo ne? Bezte radsi spat, urazene jesitnosti
  8. Tak to jsem rad. Za tebe, ne za sebe protoze me je to jedno. A nic to nemeni na tom ze uz mam za posledni mesic po krk toho "pred Vanoci".
  9. Boudy, nejak jsem se te dotkl? (ne ze by mi na tom nejak zalezelo...)
  10. "Vanoci" mi proste trhaji usi. Zni to jak kdyz si sednes holou riti na cirkularku. At si nejaka knihovna pise co je ji libo. "Stve mi to" beru jako normalni hovorovku.
  11. Kdyz mam doma Bucanero tak rad zacnu jednou sklenickou a pak teprve na to normalni rum
  12. Pavle promin ale tohle uz mi po tech svatkach taky stve, uz je toho nejak moc. Co to je za vyraz? Jeden Vanoc, druhy Vanoc, treti Vanoc - takze pred Vanoci? (to uz mi podstatne min trha usi "pred Vanocema")
  13. Když je dohoda tak není možné odvolání, to by přece postrádala ta dohoda smysl. My se tahali regulérně 3 roky... Dítě a vlastní rozvod byly do roka hotové, ale majetek nebylo možné dohodnout. Movitý nakonec ano, nemovitý ani náhodou - barák, hypo. Nejdřív to vůbec řešit nechtěla, a pak zase velký oči a ignorování všech mých nabídek. Pak podala žalobu na vypořádání SJM. Čuměla jak žaba z kyšky když jí soudkyně ve dvou větách vysvětlila že má nárok přesně na to co jsem jí celé dva roky nabízel, a že o tom co ona chce si může nechat zdát... Horhe, celkem ti závidím že jste to zvládli rychle a koukám že v rámci možností i bezbolestně. Na něco takového musí být dva dospělí, u nás to bohužel tak nebylo. Ale naprosto upřímně - život v takové pohodě jako mám teď jsem si ani nedovedl představit.
×
×
  • Vytvořit...