Přejít na obsah

Tyler

Členové_50
  • Příspěvky

    201
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Hradec Králové
  • Fanoušek značky
    Sinn, Nomos, Seiko, Omega... a hlavně nožů

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Tyler's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Tyler

    Novinky Sinn

    Ty modrý 104ky, wow!
  2. Mirek ode mě kupoval hodinky, komunikace na jedničku, převod peněz okamžitý, celkově domluva k naprosté spokojenosti. Moc díky!
  3. MOC pěkný! Ale teda tloušťka je blé, taky nechápu, proč nemohly mít aspoň 100M. Jasný, nejsou to plnohodnotný divery, ale ta padesátka je podle mě fakt málo.
  4. Byly u toho, když se malej narodil... Nejlepší hodinky na světě .
  5. Tyler

    Steinhart novinky...

    Nová luneta je super, původní byla jeden z hlavních důvodů, proč jsem 39ky prodal. Takhle je to MNOHEM lepší. Ale i tak si zkusím počkat na 39 Premium.
  6. Tyler

    Steinhart novinky...

    Ty jsou vyloženě parádní, na té gumě se mi líbí moc. Bohužel sice standardních 42 mm, ale to je na moji ruku prostě moc, chtělo by to 39 nebo max. 40 mm. Achjo.
  7. Prdelky i časomíry moc fajn, ale ty káry a starý fotky... Co je to za ufo vedle toho RWB Porsche? A vůbec, parádních fotek je tam spousta, třeba červený veterán na náměstí, zasněžený New York(?), sklad 911tek, malej frajer v kvádru, Clint...
  8. Tak tak... Navíc se mnou byly na promoci, svatbě i u porodu syna, takže to jsou pro mě rozhodně definitivní hodinky.
  9. No, je to opět navýšení rozpočtu, ale mrkni ještě na Mini Želvy SRPC037, případně jejich modrou a pepsi variantu. Strašně pohodlné na ruce.
  10. Ještě ke čtvrtkopátku... Uf, ta Markéta Pechová alias Cikita je dělo. Ale stejně bych radši jednu z těch 959tek :-D.
  11. Tyler

    Sinn 556 ETA

    Pro mě to zajímavá informace je, z iracionálních důvodů bych 556ky se Sellitou nechtěl... ETA zní prostě líp. Navíc ETA jako Estimated Time of Arrival má k časomírám dost blízko. A stejné jméno nosí i jiná kvalita - ETA Hlinsko, ETA v Baskicku... Tak
  12. No pěkný, pěkný... Tak že by se konečně blížily i klasický titanovky 500 v 39 mm jako další krok? Ale už tyhle by stály za koupi, jen nevím, na co bych osobně využil GMT. Krom toho minutová signace lutety mě bere přece jen víc. Asi ještě počkám .
  13. Zelinář před Ponte Vecchio a nejstylovější přebalovací pult top... Opět parádní výběr.
  14. Z mé strany prodej nehodinkového charakteru, s Ricim prima domluva i celkový průběh obchodu.
×
×
  • Vytvořit...